fbpx

KONZULTÁCIÓ

Ezen az oldalon lehetőséged van Ur Eleonórához konzultációra jelentkezni úgy, hogy ki választod a számodra legmegfelelőbb konzultációt, majd itt az oldalon kifizeted azt bankkártyával vagy banki átutalással. A rendelés leadását követően Ur Eleonóra felveszi veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessetek.

20 000 Ft90 000 Ft

Fontos információk

Az elemzés kérhető személyesen, online vagy írásban.
Javaslom hangfelvétel készítését, hogy bármikor visszahallgatható legyen.

Vásárlás során kérném a Megjegyzés mezőbe megadni:

  • pontos születési dátum, óra és perc, helyszín
    (amennyiben nem ismert a pontos születési óra, perc, ki kellene kérni a kórházból, az ún. iratbetekintés elvileg mindenhol ingyenes), ha ez nem működik akkor lehetőség van a pontosításra, ahhoz szükséges legalább egy 2 órás időintervallumot megadni és minimum 5 fontos életeseményt címszavakban (pl. 1989. 3. 22. Budapest – házasság kezdete, az eseményeknél ha tud órát megadni az is segít) Ha ezt a 2 órás időintervallumot sem tudja az ügyfél csak a napot, akkor csak személyiségelemzést tudok vállalni Aszcendens, Hold és tengelyek, házak fejtése nélkül.

Az adatokat az elemzés előtt minimum 4 héttel e-mailben kérném elküldeni.

Lemondás feltétele: A konzultáció, annak időpontja előtt 3 héttel lemondható. Ha ez után történik a lemondás, a konzultáció díjának 50 %-át ki kell fizetni. Ha a lemondás 24 órán belül történik, vagy nem mondják le, de nem jelennek meg, akkor a díj visszautalására nincs mód.

Konzultációs időpont kérés jelenleg a “Kapcsolat” fülön, vagy e-mail küldésével ur.eleonora@gmail.com lehetséges. Ha van konkrét kérdése akkor kérem azt is írja meg! Számlázáshoz kérném az adatait küldje el.

Időpontot adni csak a konzultációs díj befizetését követően tudok.

Tájékoztatás:

Az asztrológiai tanácsadás nem minősül orvosi, pszichoterápiás vagy egyéb alternatív gyógyászati módszernek. Az ebbe a körbe tartozó, képzettséget igénylő terápiás illetve gyógyítói tevékenységet nem végzek.

Kiváló önismereti módszer az asztrológiai elemzés, melynek segítségével megérthetjük gondolkodásunkat, céljainkat, életfeladatainkat, érzelmeinket egyaránt.

“Semmi sem jó vagy rossz önmagában csupán a gondolkodás teszi azzá.” (Shakespeare)

Tehát a cél, hogy megismerjük önmagunkat és igyekezzünk magas szinten megélni az energiáinkat. Ebben segítenek a konzultációk.

Szeretettel várlak ezen az önismereti utazáson!

Ur Eleonóra