fbpx

Karma asztrológia

Az asztrológia egy tapasztalatokon alapuló szabályrendszer, ami analógiákra, szimbólumokra épül.

Időpontkérés

Mi a transzcendentális karma asztrológia?

A karma asztrológia abban különbözik a hagyományos asztrológiától, hogy nemcsak bolygókat vizsgálunk, hanem egyéb égitesteket is pl. aszteroidákat, kentaurokat, állócsillagokat is, amik a karmikus múltat mesélik el. Mindannyian nyilván azért vagyunk itt a Földön mert tanulnunk, tapasztalnunk kell még, vannak elakadásaink, itt-ott tartunk, bizonyos ereje van a tudatunknak, ez mind azt tükrözi, hogy előző életeinkben valahol megakadt a folyamat, néha be-be ugranak korábbi képességeink, egy-egy ember, egy-egy téma ismerős lehet valahonnan. Valójában ködösen ébredezünk, csodás pillanatok amikor a tükör túloldalára jutunk, ebben segíthet egy karma asztrológiai elemzés. Sokszor a múltbeli életünket éljük, hiszen ez könnyebb mert már ismerjük, így viszont nem biztos, hogy tudjuk teljesíteni az életfeladatunkat amiért leszülettünk, ilyenkor a lélekfejlődésünk megreked, az ismeretlenhez mindig több bátorság kell, de ha ezt bevállaljuk sokszor könnyebb, boldogabb életet kapunk. A karma-asztrológus nem a csillagképeket fejti, hanem a csillagjegyeket. Jegyek: Mindig energiamintázatok! Elmesélik, hogy milyen történetet hordozunk. Égitestek: Mindig archetípusok! Megmutatják, hogy melyik archetípus jelenik meg nálunk. Az archetípusok szerepeket játszanak el. A közeg, amiben járnak, azok viszont a jegyek.

“A látható dolgok gyökere a láthatatlanban van.”

Szepes Mária

Miért hasznos egy karmaasztrológiai elemzés?

Az életünk értelme a boldogság és szeretet megélése. Ahhoz, hogy ezt elérjük meg kell ismerni önmagunkat és csak ezután tudunk ehhez közel kerülni, ebben csodás segítő a spiritualitás, az ezotéria és asztrológia. Egy asztrológiai elemzés az önismereti út egy fontos állomása olyan, mint egy önismereti kurzus. Segít abban, hogy megismerd a személyiségjegyeidet, erősségeidet, gyengeségeidet, sorsfeladatodat, életcélodat, információt ad az egyes életterületeid működéséről, a múltbeli elakadásaidról és segít abban, hogy merre haladj ahhoz, hogy megtaláld a boldogságot. A lélekfejlődésünket, önmagunkat sokkal könnyebb megvalósítanunk, ha van egy útmutatónk a saját életünkhöz. A karma asztrológiai elemzés egy bővebb értelmezése a születési horoszkópnak, melynek célja a tudattalanul működő akadályozó korlátok, blokkok feltárása, megértése és feldolgozása melyek feldolgozásra várnak.

A karma elemzés segítségével megérthetjük az ok okozati összefüggéseket életünkben, azokat az ismétlődő kudarcokat, fájdalmakat, érzelmi traumákat melyeken dolgoznunk kell. Értelmet nyer az eddig balsorsnak tartott kudarc, fájdalmas emlék, érzelmi csalódások. A karma asztrológia a megértést és feloldást támogatja, kilépést a negatív spirálból, a karma lezárását, melyhez a tapasztalaton keresztül vezet az út.

Mindnyájan ugyanazt a harcot vívjuk és ugyanazokon a lépéseken megyünk keresztül és próbáljuk a lelket felébreszteni és magasabb energiaszintre hozni. Mivel minden energia és minden erről szól, ebben a csodás és közel sem könnyű utazásban valójában mindannyian Egyek vagyunk! Ebben tudlak segíteni, hogy ezeket az információkat átadjam, amivel jön a megértés, lehetőség a nehézségek áttranszformálására és információ az életút megtalálására.

 

Szeretettel várlak, ha készen állsz erre a nagy önismereti utazásra!!