fbpx

Karma asztrológia tanítás

Ha szeretnél egy nagyot lépni az önismeretben vagy  ha később te is szeretnéd értelmezni mások radixát akkor gyere és tanulj tőlem!

Információk

Mi a karma asztrológia?

Miben különbözik a karma asztrológia a hagyományos asztrológiától itt elolvashatod!

Időpontkérés

Mi a transzcendentális karma asztrológia?

A karma asztrológia abban különbözik a hagyományos asztrológiától, hogy nemcsak bolygókat vizsgálunk, hanem egyéb égitesteket is pl. aszteroidákat, kentaurokat, állócsillagokat is, amik a karmikus múltat mesélik el. Mindannyian nyilván azért vagyunk itt a Földön mert tanulnunk, tapasztalnunk kell még, vannak elakadásaink, itt-ott tartunk, bizonyos ereje van a tudatunknak, ez mind azt tükrözi, hogy előző életeinkben valahol megakadt a folyamat, néha be-be ugranak korábbi képességeink, egy-egy ember, egy-egy téma ismerős lehet valahonnan. Valójában ködösen ébredezünk, csodás pillanatok amikor a tükör túloldalára jutunk, ebben segíthet egy karma asztrológiai elemzés. Sokszor a múltbeli életünket éljük, hiszen ez könnyebb mert már ismerjük, így viszont nem biztos, hogy tudjuk teljesíteni az életfeladatunkat amiért leszülettünk, ilyenkor a lélekfejlődésünk megreked, az ismeretlenhez mindig több bátorság kell, de ha ezt bevállaljuk sokszor könnyebb, boldogabb életet kapunk. A karma-asztrológus nem a csillagképeket fejti, hanem a csillagjegyeket. Jegyek: Mindig energiamintázatok! Elmesélik, hogy milyen történetet hordozunk. Égitestek: Mindig archetípusok! Megmutatják, hogy melyik archetípus jelenik meg nálunk. Az archetípusok szerepeket játszanak el. A közeg, amiben járnak, azok viszont a jegyek.

“A látható dolgok gyökere a láthatatlanban van.”

Szepes Mária

Miért hasznos egy karmaasztrológiai elemzés?

Az életünk értelme a boldogság és szeretet megélése. Ahhoz, hogy ezt elérjük meg kell ismerni önmagunkat és csak ezután tudunk ehhez közel kerülni, ebben csodás segítő a spiritualitás, az ezotéria és asztrológia. Egy asztrológiai elemzés az önismereti út egy fontos állomása olyan, mint egy önismereti kurzus. Segít abban, hogy megismerd a személyiségjegyeidet, erősségeidet, gyengeségeidet, sorsfeladatodat, életcélodat, információt ad az egyes életterületeid működéséről, a múltbeli elakadásaidról és segít abban, hogy merre haladj ahhoz, hogy megtaláld a boldogságot. A lélekfejlődésünket, önmagunkat sokkal könnyebb megvalósítanunk, ha van egy útmutatónk a saját életünkhöz. A karma asztrológiai elemzés egy bővebb értelmezése a születési horoszkópnak, melynek célja a tudattalanul működő akadályozó korlátok, blokkok feltárása, megértése és feldolgozása melyek feldolgozásra várnak.

A karma elemzés segítségével megérthetjük az ok okozati összefüggéseket életünkben, azokat az ismétlődő kudarcokat, fájdalmakat, érzelmi traumákat melyeken dolgoznunk kell. Értelmet nyer az eddig balsorsnak tartott kudarc, fájdalmas emlék, érzelmi csalódások. A karma asztrológia a megértést és feloldást támogatja, kilépést a negatív spirálból, a karma lezárását, melyhez a tapasztalaton keresztül vezet az út.

Mindnyájan ugyanazt a harcot vívjuk és ugyanazokon a lépéseken megyünk keresztül és próbáljuk a lelket felébreszteni és magasabb energiaszintre hozni. Mivel minden energia és minden erről szól, ebben a csodás és közel sem könnyű utazásban valójában mindannyian Egyek vagyunk! Ember potenciális energiája a tudatban (gondolkodás, emlékek) van lekötve, emléknyomataink amik nincsenek feldolgozva és feszültséget tartalmaznak sokat elvesznek az életerőnkből. Ha ezeket az emlékeket feldolgozzuk, megértjük akkor már hatalmunk van felette és van lehetőségünk kezelni és kitörni belőle és az elfojtott energia is felszabadul. Ezeknek az emlékeknek a feltárásában is sokat segíthet a karmaasztrológia. Ebben tudlak segíteni, hogy ezeket az információkat átadjam, amivel jön a megértés, lehetőség a nehézségek áttranszformálására és információ az életút megtalálására.

 

Szeretettel várlak, ha készen állsz erre a nagy önismereti utazásra!!