fbpx

Webshop

Szeretettel üdvözöllek a webshopomban! Bízom benne, hogy megtalálod a számodra megfelelő méretű nyomatot, reprodukciót!

Mire vagy kíváncsi?

Kiegészítők, ajándékok

Válogass az egyedi kiegészítőkből vagy válaszd a számodra megfelelő ajándékutalványt!

Nyomatok

Számozott giclée művészi nyomatok A3, A4, A5 és A6 méretben.

Tovább…

Reprodukciók

Egyedi méretben választható, tanúsítvánnyal hitelesített másolatok.

Tovább…

Fontos információk!

A festményekből készült reprodukciók mind kiváló minőségű, tanúsítvánnyal hitelesített, számozott másolatok, így azok eredetisége igazolt. A textil- és giclée másolatok is csak limitált számban, hitelesítve készülnek.

Szállítási idő: kb. 2 hét
Reprodukciók

Hitelesített számozott tanusítvánnyal készülnek. Reprodukció bármilyen méretben rendelhető a festmény arányait megtartva. (Maximális méretek: 140×300 cm.) A festővásznak különböző alapanyagból választhatóak, vakkeretre feszítettek, lakkozottak. A lakkozott felület víz- és UV álló, valamint ellenáll a karcoknak, ujjlenyomatoknak.

Nyomatok

Számozott giclée művészi nyomatok. A Giclée művészi nyomatok a ma elérhető legjobb minőségű nyomtatott termékek, egyben a legkorszerűbb technikával készülnek. Giclée művészi nyomtatás már egyenértékű a sokkal ismertebb hagyományos nyomtatási technikákkal – a rézkarccal, a szitanyomással és a litográfiával.

A3, A4, A5 és A6 méretű számozott giclée nyomatok

A Giclée művészi nyomatok a ma elérhető legjobb minőségű nyomtatott termékek, egyben a legkorszerűbb technikával készülnek. Giclée művészi nyomtatás már egyenértékű a sokkal ismertebb hagyományos nyomtatási technikákkal – a rézkarccal, a szitanyomással és a litográfiával.

Inspiráló, lelket emelő képek. A boldogság és fény morzsáit viszi mindenki lakásába. A galériából mindenki mosolyogva távozik.

Sánta Szilárd

Egyedi méretű reprodukciók

Hitelesített számozott tanusítvánnyal készülnek. Reprodukció bármilyen méretben rendelhető a festmény arányait megtartva. (Maximális méretek: 140×300 cm.) A festővásznak különböző alapanyagból választhatóak, vakkeretre feszítettek, lakkozottak. A lakkozott felület víz- és UV álló, valamint ellenáll a karcoknak, ujjlenyomatoknak.

Fantasztikus hely, varázslatos képek, eredeti hangulat! Mindenkinek ajánlom, aki szereti a szép művészeti alkotásokat!

Bartha Andrea

Bármikor bemegyek a galériába, ámulok-bámulok, gyönyörködöm az új csodákban. Nóra a lányom. Otthon is látom nagy-ritkán, ahogy dolgozik a műhelyében, látom a félkész képeket, de minden kész festménye számomra igazi műremek…

Lázár Rozália