fbpx

Webshop

Szeretettel üdvözöllek a webshopomban! Bízom benne, hogy megtalálod a számodra megfelelő méretű nyomatot, reprodukciót vagy akár a szívednek kedves eredeti festményt!

Mire vagy kíváncsi?

Kiegészítők, ajándékok

Válogass az egyedi kiegészítőkből vagy válaszd a számodra megfelelő ajándékutalványt!

Nyomatok

Számozott giclée művészi nyomatok A3, A4, A5 és A6 méretben.

Tovább…

Reprodukciók

Egyedi méretben választható, tanúsítvánnyal hitelesített másolatok.

Tovább…

Eredeti festmények

Indonéz batik technikával készült egyedi, eredeti festmények.

Tovább…

Fontos információk!

A festményekből készült reprodukciók mind kiváló minőségű, tanúsítvánnyal hitelesített, számozott másolatok, így azok eredetisége igazolt. A textil- és giclée másolatok is csak limitált számban, hitelesítve készülnek.

Szállítási idő: kb. 2 hét
Reprodukciók

Hitelesített számozott tanusítvánnyal készülnek. Reprodukció bármilyen méretben rendelhető a festmény arányait megtartva. (Maximális méretek: 140×300 cm.) A festővásznak különböző alapanyagból választhatóak, vakkeretre feszítettek, lakkozottak. A lakkozott felület víz- és UV álló, valamint ellenáll a karcoknak, ujjlenyomatoknak.

Nyomatok

Számozott giclée művészi nyomatok. A Giclée művészi nyomatok a ma elérhető legjobb minőségű nyomtatott termékek, egyben a legkorszerűbb technikával készülnek. Giclée művészi nyomtatás már egyenértékű a sokkal ismertebb hagyományos nyomtatási technikákkal – a rézkarccal, a szitanyomással és a litográfiával.

A3, A4, A5 és A6 méretű számozott giclée nyomatok

A Giclée művészi nyomatok a ma elérhető legjobb minőségű nyomtatott termékek, egyben a legkorszerűbb technikával készülnek. Giclée művészi nyomtatás már egyenértékű a sokkal ismertebb hagyományos nyomtatási technikákkal – a rézkarccal, a szitanyomással és a litográfiával.

Inspiráló, lelket emelő képek. A boldogság és fény morzsáit viszi mindenki lakásába. A galériából mindenki mosolyogva távozik.

Sánta Szilárd

Egyedi méretű reprodukciók

Hitelesített számozott tanusítvánnyal készülnek. Reprodukció bármilyen méretben rendelhető a festmény arányait megtartva. (Maximális méretek: 140×300 cm.) A festővásznak különböző alapanyagból választhatóak, vakkeretre feszítettek, lakkozottak. A lakkozott felület víz- és UV álló, valamint ellenáll a karcoknak, ujjlenyomatoknak.

Fantasztikus hely, varázslatos képek, eredeti hangulat! Mindenkinek ajánlom, aki szereti a szép művészeti alkotásokat!

Bartha Andrea

Bármikor bemegyek a galériába, ámulok-bámulok, gyönyörködöm az új csodákban. Nóra a lányom. Otthon is látom nagy-ritkán, ahogy dolgozik a műhelyében, látom a félkész képeket, de minden kész festménye számomra igazi műremek…

Lázár Rozália