fbpx

Visszajelzések

Értékelések eddigi konzultációkról.

Időpontkérés

Nagyon örülök és utólag is köszönöm az elemzést.
Megtisztelő és feltöltő élmény volt, hogy ilyen felkészültséggel kaptam egy nagyon precíz képet magamról,
az ismert és tudattalan működéseimről. Egyúttal egy olyan élményt,
amivel már nem tekinthetek a dolgaimra ugyanúgy ahogy ezelőtt.
Nagyon összetett és sűrű információ, ami hosszan elkísér és ad támpontot, korábban még feltáratlan kérdésekben.

Zoltán

39 éves

Kedves Nana!

Tegnap és ma kinyomtatva újra átolvastam alaposan az elemzést és …ÓRIÁSI!!!!
Akkora találkozás Önmagammal!
Akkora aha élmények!
Hogy mi, miért, pont úgy és én miért pont olyan, amilyen…”
… és sok megnyugtató felismerés, és sok megerősítő mondat és sok támogató gondolat!!!!
Szóval óriási nagy önismereti lehetősėg!
Mégegyszer köszönöm az alapos, lelkiismeretes készülést, a találkozást!
Nagyon jó lesz időnként újra elővenni és meríteni belőle! Sokféleképpen☺️
Szóval nagyon jó az elemzés… múlt-jelen-jövő …minden 🙏

Zita

55 éves

Amikor elmentem karma asztrológiai elemzésre Nanához nem tudtam pontosan, hogy mire számítsak. Laikus módon ismerem az asztrológiát, és a karma szó jelentését is, de amit kaptam Nanától az valami olyan volt, ami alapjaiban változtatta meg az önmagamról gondolt képet.
Nana, olyan figyelmesen és tapintatosan magyarázott, hogy még a számomra nehéz megállapítások is befogadhatóvá váltak. Az elsőre nem érthető üzenetekre addig tért vissza egyre laikusabb megfogalmazással, míg egyértelműek lettek.
Ugyanazzal az érzékenységgel festi le a “karmát”, ahogy a batik festményeket álmodja meg.
A karma asztrológiai elemzéssel töltött három óra egy pillanat alatt szállt el.
Mindenkinek, aki szeretné Önmagát teljes valójában (annak minden áldásával és átkával együtt) megismeri javaslom Nana karma asztrológiai elemzését! Hálásan köszönöm, Nana!
Piroska

Csak néhány napja történt : Olyan élményben volt részem, ami még nem fordult elő hosszú életemben. Megértettem sok-mindent, amire eddig nem volt rálátásom. A több órás elemzés után feltöltődtem új energiákkal. Fejet hajtok a tudásod előtt…

Magyarázatokat kaptam, nagyon érthető, tiszta és logikus tudást életem eredőjéről, cselekvéseim miértjeiről sőt, még a perspektívát is megláttattad velem és ez csodálatos! Az előző életeim megmagyarázzák , miért tartok ott , ahol most vagyok… Egy kicsit sokkolt, mert tudtam azért magamról nagyon sokat, illetve csak sejtettem bizonyos dolgokat, de most bizonyosságot kaptam, hogy mindez nem az én szines fantáziám szüleménye.

Az asztrológia egy végtelen tudástár és Te olvasol benne. Minden, amit mondtál illetve születésem dátuma alapján kiolvastál a csillagokból, borzongással töltött el, mert IGAZ volt. Tiszta logikával mutattál rá tetteim okára és megláttam, hogyan függenek össze a következményekkel, amit néha én nem értettem.

Most visszanézve és meghallgatva még egyszer a felvett elemzésedet, összetett kézzel, könnyes szemmel, és 80 évem minden tapasztalatával hajolok meg előtted, mert valóban TISZTELEM A BENNED LAKOZÓ ISTENSÉGET.

Rozália

80 éves

Nagyon hálás vagyok, hogy ilyen ajándékban részesültem.
Annak ellenére, hogy rendszeresen elemeztetek, kaptam új információt magamról, a működésemről.
Nagyon érthető volt, és nagyon igaz minden szava.
Sokszor beugrik amikor kibillent állapotban vagyok, hogy keressem meg a magas szintű működésemet, de legalább helyezkedjek megfigyelő álláspontra.
És a segítséget, amiket a bolygó állásokról szóló infók adtak, most támogatnak hogy előhívjam a hitemet, hogy jobb lesz és gőzerővel igyekszem az életfeladatomat teljesíteni.

Krisztina

47 éves

Sokféle asztrológiai elemzésen voltam már az elmúlt évek során. Ur Eleonóra karmaasztrológia elemzése kiemelkedett ezek közül, sokat segített abban, hogy tisztábban lássam az utat, amin járok, és megértsem, hogy mi az ami mozgat. Elemzése olyan területekre is kiterjedt, amelyekről ugyan korábban már hallottam, de soha nem egyszerre, összefüggően kezelve. Nagyon személyesnek éreztem a munkáját, biztos vagyok benne, hogy rengeteg időt szánt az elkészítésére. Néhány mondata a mai napig a fülembe cseng, jó szívvel ajánlom mindenkinek.

Zsigmond

50 éves

Kedves Eleonóra,
Köszönöm az elemzést és nagyon örülök, hogy találkoztunk. Jó volt nálad lenni, nagyon elfogadó és meleg volt a fogadó közeg, amibe érkeztem. Az elemzést nagyon érdekesnek és megkapónak találtam, és tetszett, hogy a narrációd rendkívül pozitív és bíztató volt. Két napja jártam nálad, azóta a hatása alatt vagyok. Remélem lesz még hasonló alkalmunk.Hamarosan a férjem is jelentkezik, meghoztam a kedvét 😊 én pedig hálásan köszönök mindent!
Minden jót kívánok,

Lilla

34 éves

Melyre ható élmény volt Nana többsíkú elemzése. Jártam már asztrológusoknál, de ebből a részletes elemzéséből sokmindenre fény derült. Mindenkinek ajánlom, hogy vegye fel, mert Nana hangja és intuitív meglátásai is külön élmény. Nagyon hálás vagyok, hogy még többet megtudattál magamról.❤️

Stefi

46 éves