fbpx

Visszajelzések

Értékelések eddigi konzultációkról.

Időpontkérés

Visszajelzés kronobiológia elemzésről

„Kedves Eleonóra!

Köszönöm a találkozást. Az élet jobbik meglepetései közé sorolom 🙂

Ami az elemzést illeti, röviden: magamban nagyon tiltakoztam az ellen az állítás ellen, hogy melankólikus lennék, akit esetleg átneveltek. Mindkét állítás ellenérzést keltett bennem. De: sokat gondolkodva a dolgon (valamiért mégis fogalkoztatott), beismertem megamnak: nem kizárt. Sosem fogalmaztam meg eddig, de valójában konfliktuskerülő vagyok (a látszat és habitusom ellenére). Mindig van, minden felvállalt konfliktus előtt bennem egy ódzkodás, amit elnyomok, most kihangosítva először a gondolatot: gyávaság megfutamodni, szembe kell nézni a nehézségekkel, nem hagyni megoldatlanul a konfliktusokat. A szüleim, különösen az istenített (enyhe túlzással) apám visszaküldött a játszótérre (olyan kisiskolás lehettem), hogy nem menjek panaszkodni, ha valaki bántott, hanem üssem vissza. A családi legendárium “gyöngyszeme” az is, hogy “Amíg Elza (ő a velem egyidős unokatestvérem) sírva menekült a kecskék elől, addig “kicsi Piros szembeszállt velük” – ezt azt hiszem felesleges magyarázni …  Szóval nem kizárt, hogy nem szándékosan, de tényleg “átneveltek”.

Az elemzés, a fent említetteket leszámítva, elsőre betalált! 🙂

Köszönöm és majd jövök karma asztrológiára!

Üdvözlettel,

 

Piros

Kedves Eleonóra!

Nagyon tetszett és nagyon jól éreztem magam!!

Rengeteg információt kaptam, és ezeket magamra nézve valósnak is érzem. Sok dolgot tanultam és ha többször meghallgatom még majd a felvételt, úgy vélem, hogy egyre több dolgot tudok feldolgozni belőle. Tényleg jó, hogy felvettem, hiszen a csaknem két és fél óra alatt hatalmas mennyiségű információt adtál át!

A legfontosabb számomra, hogy megerősítettél abban, hogy legyünk bátrak a párommal és vigyük véghez ezt a költözést, ha a fiam is elballagott a középiskolából! Annyi bizonytalanság volt ezzel kapcsolatban bennem, már lassan 10 éve azon vekengek, hogy hogyan is hagyhatnám ott ezt a családi vállalkozást és mihez is tudnék kezdeni nélküle…! Te nagyon jó ötleteket és tippet adtál, és megerősítetted ingadozó, bátortalan önmagamba vetett hitemet!!!  Megtudtam, miért hagyok abba megkezdett dolgokat, és hogy mennyire fontos, hogy ez ne így legyen.

Megnyugodtam sok mindennel kapcsolatban és megmagyarázódtak dolgok (pl. hogy miért érzek állandó bizsergést a fejem tetején, vagy pl. hogy az álmomban jött üzeneteket ki küldte, illetve fontos volt megtudnom azt is, hogy azok csak rám vonatkoznak). És még sorolhatnám, rengeteg klassz dolgot tudtam meg és legfőképpen választ kaptam arra a kérdésre is, hogy mi az “életem (leszületésem) értelme (célja)”. Azt hiszem, hogy ha elvégeztem a pszichológia mester szakot, akkor az asztrológiai tanulmányaimat is befejezem – ehhez is kaptam ösztönzést most tőled.

Hálás vagyok neked ezért a rengeteg munkáért és az energiáért, amit belefektettél!

Sokat jelentett nekem ez az egész és nagy fontossággal bír!

Nagyon tartalmas volt az elemzés! Óriási a tudásod, és ha úgy döntesz, hogy tanítani fogod az asztrológiát, szívesen tanulnék én is tőled!

Még egyszer köszönöm a munkádat!

Kívánok békás, áldott ünnepeket és eredményekben gazdag, boldog új esztendőt, sikeres életet és nagyon jó egészséget,

Szeretettel: Erika

2023. dec.

 

„Kedves Eleonóra !

Szeretném megköszönni az elemzésed, amit mindenre kiterjedően el is magyaráztál nekem. Hirtelen sok volt az infó de ma átolvasva- amit szerintem fogok még -mert nagyon sok az elemzésben szereplő már megélt események adják a visszaigazolást és teszik hihetővé az elemzés jövőre vonatkozó ajánlásait, hogy mit és hogyan próbáljak változtatni ahhoz hogy jobbá és könnyebbé váljon ne csak ez de a következő életem is. És örülök, hogy bármikor elolvashatom az elemzésed ha segítségre vagy megerősítésre van szükségem.

További sok sikert és örömet az elemzésekhez szép napot! „

 

Gábor

56 éves

“Nagy szeretettel tudom Eleonórát ajánlani aki nemcsak kívülről gyönyörű és ragyog hanem belülről is ugyanezt árasztja. Azt, ahogyan megnyilvánul illetve beszédjéből is ez érzékelhető, hisz mint tudjuk: ahogy kívül úgy belül. Amint ő mondta: számára a szemek sokat mondanak, Az ő ragyogó tekintete már azonnal gyógyhatással tud lenni a lelkekre. A szemelyiség elemzés által sikerült pár lépéssel előrébb lennem az önismereti úton. Eleonóra előre figyelembe vette azt is, hogy rám a vizualitás jobban jellemző, ezért irásban is alaposan felkészült, így bármikor elő vehetem amikor szükségesnek érzem. Ugyanakkor számításba vette az elakadasom főbb problemáját is, és ezt figyelmesen vizsgálta a különböző területeken. Nekem, aki a nagyon lényegre törő és a részletek néha kevésbé erdeklik, bár ugyan jó intuicióval és bölcs meglátással rendelkező személynek, egy kicsit tartottam, hogy nehezen lesz érthető ez a komplex számmisztika, kronobiológia és karmaasztrológia rendszer. Viszont Eleonóra ebben nagyon ügyesen, érthetően fogalmazott illetve többször is rávilágított az összefüggésekre amik által könnyebb volt megérteni hogy bár lehet jó energiákkal születni de érdemes odafigyelni arra is, hogy mi akadályozhat a megfelelő áramoltatásban és mit tehetünk, mire figyeljünk amikor épp egy picit lecsúsztunk a létrán. Rendkívul izgalmas volt a beszélgetés, nagy figyelemmel hallgattam végig Eleonóra mondanivalóját. Nagyon hálás vagyok.”

2024. 3. 31.

Anikó

28 éves

Drága Eleonóra!

Köszönöm az előrejelző elemzést. Nagy segítség ez nekem, hitet, reményt és önbizalmat ad. Erőt a következő évhez. Hálával és szeretettel kívánok Boldog Ünnepet.

  1. dec.
Csepregi Éva

„Ez alatt a 3 órás alkalom alatt elképesztő mélységekbe sikerült belelátnom önmagammal kapcsolatban Nana vezetésével. Nagyon hasznos iránymutatással szolgált számomra és kimondatott velem olyan fontos dolgokat, amiket eddig csak belül éreztem magamban. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretne önmagát új perspektíván keresztül is meglátni.”

Kata

29 éves

A napokban Ur Eleonóranál jártam személyiség-elemzésen.

Azt nézte a számmisztika, kronobiológia és a karmaasztrológia eszközei által, hogy milyen energiákkal születtem.

Ur Eleonóra a jelenlegi tudását egyébként kiegészíti még az asztrozófia szimbólum-rendszerével is, nagyon megtisztelő, hogy ehhez engem választott.

Nyáron már volt egy közös programunk, Ur Eleonóra útja egyébként batik – művészként is figyelemre méltó.

Nagyon nagy szeretettel ajánlom azoknak, akik nagyon részletes, nagyon átfogó, sok módszert ötvöző személyiség-elemzésre vágynak, nem mellesleg pedig emberi hozzáállása, alázata és szorgalma is tiszteletre méltó.

Ezzel a közös nyári fotóval és ezzel az ajánlóval emlékszem vissza arra a közös útra, amit együtt bejártunk és szívből ajánlom ezt az elemzést minden útkeresőnek, illetve azoknak is, akik szeretnének egy átfogóbb önismereti képet kapni önmagukról.

 Szántó Brigitta asztrozófus

 

Szántó Brigitta

46 éves

Kedves Eleonora!
Nagyon koszonom es foleg azt is,hogy megoldottad,hogy tudjak menni meg mielott visszamegyunk Mexikoba.
Nagyon hasznos volt a kulonbozo karmat jelolo informacio es sok minden jobban osszeallt a fejemben azokkal kapcsolatban, amiket mar valamelyest ismertem. Koszonom,hogy kulon a veled ma megosztottakkal kapcsolatban is ujra atnezted a kepletem, hogy az is adjon egy plusz tampontot illetve megerositest.
Attanulmanyozom majd még reszletesen, meg meg akarom hallgatni a felvetelt is, hogy meg jobban feldolgozzam a ma megosztottakat.
Szeretettel ölellek es boldog uj evet kivanok Neked es a csaladodnak!
Adrienne
Adrienn

Kedves Eleonóra,

Régi vágyam volt eljutni egy szakmáját jól értő asztrológushoz, aki érthetően fogalmaz, és bizalmat ébreszt bennem. Így utólag azt mondhatom sikerült megtalálni a számomra legmegfelelőbb személyt.
Remek élmény volt Nálad rész venni a személyiség elemzésen. A praktikus, kézzelfogható tanácsok mellett nagyon sok felismerést és megerősítést hozott.
“Pont ezt vártam.” 🙂
Nagyon köszönöm!
Lilla

Lilla

“Eleonóra karmaasztrológiai elemzése eddigi önismereti munkám sejtéseit mind visszaigazolta. Tükröt tartott eddigi és jelen állapotaimnak, sőt a jövőbeni esélyeim felméréséhez is segítséget adhat. A karmikus múlt feltárása az elmzés többi részével együtt segítséget nyújthat abban , hogy az ember ne hibáztassa magát ha az élete  rossz fordulatot vesz, mivel utat nyit az önegyüttérzés felé.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, részletes, alapos elemzését, aminek élményét növeli a varázslatos nyitott személyisége, és gyönyörű színes képei társaságában eltöltött pár óra.
Köszönöm Eleonóra🙏
Mónika

50 éves

Drága Nana!
Lenyűgöztél ezzel a karma asztrológiai elemzéssel! Rengeteg tudást, energiát tettél bele-és nem csak ebben az életedben. Hatalmas hozott és szerzett tudás eredménye ez, amivel mélységbe tudsz levinni, magasságba emelni.
Köszönöm! ❤️
Szeretettel : Somíta
Soma Mamagésa

57 éves

Örülök neki, hogy Rád találtam. Már nagyon sok helyen jártam, hogy közelebb kerüljek önmagam megfejtéséhez, de elmondhatom, hogy végre először kaptam egy olyan összefoglaló elemzést magamról, ami rengeteget segített elfogadni és megérteni dolgokat. Sok mindenre kaptam választ, hogy mit miért csinálok/csináltam az életemben úgy, ahogy. Hálásan köszönöm a sok segítséget, nem mellesleg a hatalmas munkát, amit beletettél a nem egyszerű képletem megfejtésébe! Szívből ajánlom Mindenkinek!
Ágnes

41 éves

Egy biztos, a férjemmel egy csodás, pozitív kapcsolódás indult el, amihez az elemzésed adta az utat. Komoly “munkám” volt ebben, először is meg kellett hoznom egy döntést, maradok vagy megyek. Amikor 3 hete a férjem azt mondta, hogy elmegy, akkor kezdődött igazán a szív csakrám “bevonása”. A félelem mellett a felelősségvállalás kapott utat. Amit persze csak így utólag látok. Nagyon sokat segített a beszélgetésünk és az elemzésed. Volt egy pillanat, amikor úgy éreztem, szeretném folytatni veled a beszélgetést, amikor elértem egy újabb állomásra. De valahol éreztem, hogy egyedül kell döntenem, a szívemet ki kell nyitnom és várnom türelemmel. Persze a férjem szeretete is kellett a friss kapcsolódásunkhoz, de az Ő szeretete megvolt, az enyém “veszett el” út közben. Amennyire boldog vagyok, annyira félek is, mert szembe kell néznem magammal és ez félelemmel tölt el. Látom a működésemet és elég erőteljes néha a negatív véleményem a “látottakról”. Elkezdtem imádkozni, mert érzem az égiekkel való kapcsolódás pozitív erejét, de egyelőre nem vállalom fel a családtagjaim előtt. Jó lenne már “megmutatni” azt az anyát és feleséget, aki az elmúlt 1-2 évben lettem, nagyon sok változáson mentem át, csak még nem tudom felvállalni. Ez néha nagyon kibillent. Erre keresem még a megoldásokat…

Köszönöm szépen! ❤️

Andrea

55 éves

Kedves Nana,

nagyon köszönjük, még egyszer a közös alkalmat! Mindketten nagyon feltöltődve és gazdag élményanyaggal jöttünk el tőled!

A kapcsolatunk, mindkettőnk számára fontos érték és az elemzéssel, választ kaptunk olyan működésekre, amiket már ismertünk – de segítettél tudatosítani a belső működéseit.

Ezzel az alkalommal egy kibővített térképet kaptunk a közös utunkhoz, egymás szeretetéhez. Köszönjük a rengeteg felkészülést és a ránk szánt idődet!

Zoli&Lilla

Pár napja Nana elkészítette a számmisztika elemzésemet. Azóta is a hatása alatt vagyok. Nagyon alapos, felkészült, személyre szabott elemzést hallottam. Rengeteg dolgot felismertem, sok mindenre rávilágított. Csak kapkodtam a fejem, hogy  minden mennyire igaz volt Rám. Döbbenet.

Nana hozzátett meglátásai, nagy élményt és sokkal jobb megértést adtak, mint eddig bármi más.

Csak ajánlani tudom Mindenkinek!!

Emma

45 éves

Iránytű a saját életedhez.

Csaba

48 éves

Kedves Nana ❤🌹🙏
Még most is az elemzésed hatása alatt vagyok, pedig lassan egy hete lesz. Szavakba nehéz önteni, amit érzek. Nagyon tartalmas, precíz, összeszedett az elemzésed és más nézőpontból vilagitottad meg az életem. Több ismeretem is van a számmisztikában, kronibiologiában, asztrozofiában akár a puzzle darabkák.
Azért is szerettem volna hozzád fordulni, hogy ne csak a részeket, hanem egészben, új magaslatból lássam meg önmagam és valóban egy teljes új képpel rálátva mutattad meg az életem 🙏
Bevallom őszintén szétestem utána, pihenni és aludnom kellett és izlelgetem minden szavad azóta is.
Egy útravalót, úti könyvet kaptam tőled, amit még sokszor fogok olvasni és használni ❤🙏🥰 Hálás a szívem érted, hogy idődet, energiádat, legmélyebb tudásodat és őszinte szereteted adtad. ❤
Köszönöm, köszönöm, köszönöm 🙏💚

Henrietta

45 éves

Drága Nana!

Hatalmas ajándékot kaptam Tőled az elemzéseddel. Volt egy képem magamról és voltak önbántó gondolataim. Ahogy elemezted az egész leszületési tervemet és a sorsomat alakító erőket, összeállt a kép. Megláttam, hogy mi az, ami adott, azt hogyan tudom a teremtésre fordítani és melyek azok a karmikus pontok, amiket mindenképpen meg kell lépnem ebben az életemben. Ez óriási felszabadultságot adott.
Az egész elemzéssel a lehetőségeket, az erőt kaptam meg.
Ahogy ez rajtad keresztül érkezett, fantasztikus.
Új tapasztalat volt, hogy már hetekkel előtte elkezdted a munkát, rám készültél és megadtad a méltóságát, misztériumát az elemzésnek. Jelentőségteljessé tettél és valóban a kezembe adtad papíron is, így vissza tudom olvasni és emlékszem rá, hogy mihez mit mondtál. Amikor mondtad, hogy 30 oldal, el sem tudtam képzelni, hogy mi van benne. Már tudom: teljes élettérkép – szellemi, lelki és testi megvalósulás szintjeivel.
Nagyon komplex.
Ajánlom az elemzésedet azoknak, akik szeretnének részletes képet, segítséget, erőt és hitet kapni az életükhöz. Az állandó keresgélést be lehet fejezni és menni tudatosan a saját úton.
Hatalmas hála.

Köszönöm.

Nagy Ágnes

49 éves

Nagyon szépen köszönöm Neked ezt a mindenre kiterjedő, alapos elemzést.
Mondhatom, hogy rendkívüli hatással volt rám. Magyarázatot kaptam azokra a  bennem zajló érzésekre, amikkel, az utóbbi időben, nem tudtam mit kezdeni.
Rávilágított arra is, hogy mostanában mi, és miért okoz bennem annyi változást.
Az okok feltárása, sokkal magabiztosabbá, lelkesebbé, energikusabbá tett engem .Ezzel az elemzéssel, hatalmas segítséget kaptam Tőled az önismereti utamon. Úgy érzem, hogy hatására egy új fejezet nyílhat az életemben.
Örök hála és köszönet érte:)
Judit

56 éves

Nagyon örülök és utólag is köszönöm az elemzést. Megtisztelő és feltöltő élmény volt, hogy ilyen felkészültséggel kaptam egy nagyon precíz képet magamról, az ismert és tudattalan működéseimről. Egyúttal egy olyan élményt, amivel már nem tekinthetek a dolgaimra ugyanúgy ahogy ezelőtt. Nagyon összetett és sűrű információ, ami hosszan elkísér és ad támpontot, korábban még feltáratlan kérdésekben. Napról-napra, mint egy lassú pezsgőtabletta bomlanak fel újabb és újabb értelmezések és megfigyelések a működésemben, ezek természetesen ott vannak és segítenek a mindennapokban – azokat a “vakfoltokat” megérteni, amik tudattalanul aktiválódnak, bizonyos helyzetekben. Látni és jól megfogalmazni a célt, talán már részeredmény. A megnyílás / bizalom, pedig a személyiségednek köszönhető – hogy érezhetően jó közegben van melletted az ember.

Zoltán

39 éves

Számomra nagyon értékes megerősítést adott az elemzésed a jövőbeli tervemmel kapcsolatban. Megnyugvást is hozott, mert közelebb kerültem a frusztrációt kiváltó okokkal. Így mindig eszembe jut azóta amit mondtál és ezzel el is engedem.

Imádom azt a részt amikor azt mondtad, hallgassak az őrangyalomra, mert az a helyes út. Ez sok feles utat fog számomra megspórolni 🙂 Sok dolgot még nem értek, de nagyon elgondolkodtató, vajon mit hozhat a jövő, tudatosságot éreztem abban amit mondtál, segítség lehet a jövőre nézve mindenképpen. A fent és lent pontokat még emésztem, mert túl naiv vagyok azt gondolni valami rosszat tartogathat a jövő. Viszont amit magaménak éreztem nagyon, amikor azt mondtad, kellenek a mélypontok, hiszen utána abból tudunk erőt méríteni és értékelni a sok jót! Hihetetlenül színes és csupa szív embert ismerhettem meg, amiért nagyon hálás vagyok neked! Jó volt hallgatni minden szavad, és azt éreztem ennyi nem elég belőled, valahogy a jövőben még találkoznunk kell!
Köszönöm nagyon!

Melinda

39 éves

Kedves Nana!

Tegnap és ma kinyomtatva újra átolvastam alaposan az elemzést és …ÓRIÁSI!!!!
Akkora találkozás Önmagammal!
Akkora aha élmények!
Hogy mi, miért, pont úgy és én miért pont olyan, amilyen…”
… és sok megnyugtató felismerés, és sok megerősítő mondat és sok támogató gondolat!!!!
Szóval óriási nagy önismereti lehetősėg!
Mégegyszer köszönöm az alapos, lelkiismeretes készülést, a találkozást!
Nagyon jó lesz időnként újra elővenni és meríteni belőle! Sokféleképpen☺️
Szóval nagyon jó az elemzés… múlt-jelen-jövő …minden 🙏

Zita

55 éves

Amikor elmentem karma asztrológiai elemzésre Nanához nem tudtam pontosan, hogy mire számítsak. Laikus módon ismerem az asztrológiát, és a karma szó jelentését is, de amit kaptam Nanától az valami olyan volt, ami alapjaiban változtatta meg az önmagamról gondolt képet.
Nana, olyan figyelmesen és tapintatosan magyarázott, hogy még a számomra nehéz megállapítások is befogadhatóvá váltak. Az elsőre nem érthető üzenetekre addig tért vissza egyre laikusabb megfogalmazással, míg egyértelműek lettek.
Ugyanazzal az érzékenységgel festi le a “karmát”, ahogy a batik festményeket álmodja meg.
A karma asztrológiai elemzéssel töltött három óra egy pillanat alatt szállt el.
Mindenkinek, aki szeretné Önmagát teljes valójában (annak minden áldásával és átkával együtt) megismeri javaslom Nana karma asztrológiai elemzését! Hálásan köszönöm, Nana!
Piroska

Csak néhány napja történt : Olyan élményben volt részem, ami még nem fordult elő hosszú életemben. Megértettem sok-mindent, amire eddig nem volt rálátásom. A több órás elemzés után feltöltődtem új energiákkal. Fejet hajtok a tudásod előtt…

Magyarázatokat kaptam, nagyon érthető, tiszta és logikus tudást életem eredőjéről, cselekvéseim miértjeiről sőt, még a perspektívát is megláttattad velem és ez csodálatos! Az előző életeim megmagyarázzák , miért tartok ott , ahol most vagyok… Egy kicsit sokkolt, mert tudtam azért magamról nagyon sokat, illetve csak sejtettem bizonyos dolgokat, de most bizonyosságot kaptam, hogy mindez nem az én szines fantáziám szüleménye.

Az asztrológia egy végtelen tudástár és Te olvasol benne. Minden, amit mondtál illetve születésem dátuma alapján kiolvastál a csillagokból, borzongással töltött el, mert IGAZ volt. Tiszta logikával mutattál rá tetteim okára és megláttam, hogyan függenek össze a következményekkel, amit néha én nem értettem.

Most visszanézve és meghallgatva még egyszer a felvett elemzésedet, összetett kézzel, könnyes szemmel, és 80 évem minden tapasztalatával hajolok meg előtted, mert valóban TISZTELEM A BENNED LAKOZÓ ISTENSÉGET.

Rozália

80 éves

Nagyon hálás vagyok, hogy ilyen ajándékban részesültem.
Annak ellenére, hogy rendszeresen elemeztetek, kaptam új információt magamról, a működésemről.
Nagyon érthető volt, és nagyon igaz minden szava.
Sokszor beugrik amikor kibillent állapotban vagyok, hogy keressem meg a magas szintű működésemet, de legalább helyezkedjek megfigyelő álláspontra.
És a segítséget, amiket a bolygó állásokról szóló infók adtak, most támogatnak hogy előhívjam a hitemet, hogy jobb lesz és gőzerővel igyekszem az életfeladatomat teljesíteni.

Krisztina

47 éves

Sokféle asztrológiai elemzésen voltam már az elmúlt évek során. Ur Eleonóra karmaasztrológia elemzése kiemelkedett ezek közül, sokat segített abban, hogy tisztábban lássam az utat, amin járok, és megértsem, hogy mi az ami mozgat. Elemzése olyan területekre is kiterjedt, amelyekről ugyan korábban már hallottam, de soha nem egyszerre, összefüggően kezelve. Nagyon személyesnek éreztem a munkáját, biztos vagyok benne, hogy rengeteg időt szánt az elkészítésére. Néhány mondata a mai napig a fülembe cseng, jó szívvel ajánlom mindenkinek.

Zsigmond

50 éves

Kedves Eleonóra,
Köszönöm az elemzést és nagyon örülök, hogy találkoztunk. Jó volt nálad lenni, nagyon elfogadó és meleg volt a fogadó közeg, amibe érkeztem. Az elemzést nagyon érdekesnek és megkapónak találtam, és tetszett, hogy a narrációd rendkívül pozitív és bíztató volt. Két napja jártam nálad, azóta a hatása alatt vagyok. Remélem lesz még hasonló alkalmunk.Hamarosan a férjem is jelentkezik, meghoztam a kedvét 😊 én pedig hálásan köszönök mindent!
Minden jót kívánok,

Lilla

34 éves

Melyre ható élmény volt Nana többsíkú elemzése. Jártam már asztrológusoknál, de ebből a részletes elemzéséből sokmindenre fény derült. Mindenkinek ajánlom, hogy vegye fel, mert Nana hangja és intuitív meglátásai is külön élmény. Nagyon hálás vagyok, hogy még többet megtudattál magamról.❤️

Stefi

46 éves

Kedves Nana!
Nagyon hálás vagyok neked! 
Szeretném megköszönni azt a mérhetetlen, óriás munkát, amit az elemzés elkészítésébe fektették.
Köszönöm neked, hogy bevezettél egy számomra ismeretlen, spirituális világba.
Hihetetlen volt megtapasztalni, hogy mi mindent meglehet tudni egy születési dátumból.
Az elemzésed sokban segített megérteni, mi? miért? történik velem. Így könnyebb elfogadni a dolgokat, sőt segít, hogy miként lehetne átjutni, megoldani, vagy csak elfogadni azt.
Köszönöm midezt😊.
Minden olyan embernek ajánlom, aki már belevágott, hogy dolgozzon, megismerje magát, de még csak az út elején jár, és elakadt. Segítséget kap a felismeréséhez, hinni, bízni önmagadban, és egy boldogabb mát megélni! 😊
Hálásan köszönöm Nana! ♥️
Gabi

46 éves