fbpx

Visszajelzések

Értékelések eddigi konzultációkról.

Időpontkérés

Csak néhány napja történt : Olyan élményben volt részem, ami még nem fordult elő hosszú életemben. Megértettem sok-mindent, amire eddig nem volt rálátásom. A több órás elemzés után feltöltődtem új energiákkal. Fejet hajtok a tudásod előtt…

Magyarázatokat kaptam, nagyon érthető, tiszta és logikus tudást életem eredőjéről, cselekvéseim miértjeiről sőt, még a perspektívát is megláttattad velem és ez csodálatos! Az előző életeim megmagyarázzák , miért tartok ott , ahol most vagyok… Egy kicsit sokkolt, mert tudtam azért magamról nagyon sokat, illetve csak sejtettem bizonyos dolgokat, de most bizonyosságot kaptam, hogy mindez nem az én szines fantáziám szüleménye.

Az asztrológia egy végtelen tudástár és Te olvasol benne. Minden, amit mondtál illetve születésem dátuma alapján kiolvastál a csillagokból, borzongással töltött el, mert IGAZ volt. Tiszta logikával mutattál rá tetteim okára és megláttam, hogyan függenek össze a következményekkel, amit néha én nem értettem.

Most visszanézve és meghallgatva még egyszer a felvett elemzésedet, összetett kézzel, könnyes szemmel, és 80 évem minden tapasztalatával hajolok meg előtted, mert valóban TISZTELEM A BENNED LAKOZÓ ISTENSÉGET.

Rozália

80 éves

Nagyon hálás vagyok, hogy ilyen ajándékban részesültem.
Annak ellenére, hogy rendszeresen elemeztetek, kaptam új információt magamról, a működésemről.
Nagyon érthető volt, és nagyon igaz minden szava.
Sokszor beugrik amikor kibillent állapotban vagyok, hogy keressem meg a magas szintű működésemet, de legalább helyezkedjek megfigyelő álláspontra.
És a segítséget, amiket a bolygó állásokról szóló infók adtak, most támogatnak hogy előhívjam a hitemet, hogy jobb lesz és gőzerővel igyekszem az életfeladatomat teljesíteni.

Krisztina

47 éves

Sokféle asztrológiai elemzésen voltam már az elmúlt évek során. Ur Eleonóra karmaasztrológia elemzése kiemelkedett ezek közül, sokat segített abban, hogy tisztábban lássam az utat, amin járok, és megértsem, hogy mi az ami mozgat. Elemzése olyan területekre is kiterjedt, amelyekről ugyan korábban már hallottam, de soha nem egyszerre, összefüggően kezelve. Nagyon személyesnek éreztem a munkáját, biztos vagyok benne, hogy rengeteg időt szánt az elkészítésére. Néhány mondata a mai napig a fülembe cseng, jó szívvel ajánlom mindenkinek.

Zsigmond

50 éves

Kedves Eleonóra,
Köszönöm az elemzést és nagyon örülök, hogy találkoztunk. Jó volt nálad lenni, nagyon elfogadó és meleg volt a fogadó közeg, amibe érkeztem. Az elemzést nagyon érdekesnek és megkapónak találtam, és tetszett, hogy a narrációd rendkívül pozitív és bíztató volt. Két napja jártam nálad, azóta a hatása alatt vagyok. Remélem lesz még hasonló alkalmunk.Hamarosan a férjem is jelentkezik, meghoztam a kedvét 😊 én pedig hálásan köszönök mindent!
Minden jót kívánok,

Lilla

34 éves

Melyre ható élmény volt Nana többsíkú elemzése. Jártam már asztrológusoknál, de ebből a részletes elemzéséből sokmindenre fény derült. Mindenkinek ajánlom, hogy vegye fel, mert Nana hangja és intuitív meglátásai is külön élmény. Nagyon hálás vagyok, hogy még többet megtudattál magamról.❤️

Stefi

46 éves