fbpx

Konzultációk

Válassz az elérhető konzultációk közül!

Időpontkérés

Kronobiológiai elemzés:

Születéskor az ember a részére  megfelelő – vagyis a saját maga által kiválasztott – energoinformációs hullámokra születik. Megmutatja, hogy milyen energiával születünk fizikai, érzelmi és szellemi szinten, hogyan reagálunk bizonyos helyzetekre. Egy olyan önismereti módszer ami leginkább a társas viszonyainkban tud nekünk segíteni.

1 óra 20.000.- Ft

Számmisztikai elemzés:

Egy olyan csodálatos rendszer ami iránymutató lehet az életünkben. Ilyen kérdésekre válaszol: Mi a sorsfeladatunk? Milyen karmát hozunk? Milyen a személyiségünk, hogyan viselkedünk a hétköznapokban? Milyen sorsciklusaink vannak?

1,5 óra 30.000.- Ft

Önismereti konzultáció:

Kronobiológia alap, asztrológiai személyiségjelölők leírása.

1,5 óra 30.000.- Ft

Személyiség elemzés:

Kronobiológia alap, számmisztika alap, karma asztrológia, házak, életterületek áttekintése, személyiségjelölők elemzése, szexualitás, életút, célok, munka, család, párkapcsolat, egészség, döntések, lehetőségek.

2 óra 40.000.- Ft

Karma asztrológiai elemzés + pici Előrejelzés

Számmisztika, kronobiológia, Karma asztrológia, Sors és Karma a horoszkópban, aszteroidák, állócsillagok, kentaurok vizsgálata, házak, életút elemzés, életterületek áttekintése, személyiségjelölők, pozitív megélési módok, célok, sorsfordulók, párkapcsolat, születési horoszkóp karmikus értelmezése, karmikus életfeladatok, sorsfeladat, egészség, munka, család, párkapcsolat, döntések, lehetőségek, progresszió, tranzitok.

3 óra 60.000.- Ft

Fontos információk

Az elemzés kérhető személyesen, online vagy írásban.
Javaslom hangfelvétel készítését, hogy bármikor visszahallgatható legyen.

Bejelentkezésnél kérném a Megjegyzés mezőbe megadni:

  • pontos születési dátum, óra és perc, helyszín
    (amennyiben nem ismert a pontos születési óra, perc, ki kellene kérni a kórházból, az ún. iratbetekintés elvileg mindenhol ingyenes), ha ez nem működik akkor lehetőség van a pontosításra, ahhoz szükséges legalább egy 2 órás időintervallumot megadni és minimum 5 fontos életeseményt címszavakban (pl. 1989. 3. 22. Budapest – házasság kezdete, az eseményeknél ha tud órát megadni az is segít) Ha ezt a 2 órás időintervallumot sem tudja az ügyfél csak a napot, akkor csak személyiségelemzést tudok vállalni Aszcendens, Hold és tengelyek, házak fejtése nélkül.

Az adatokat az elemzés előtt minimum 4 héttel e-mailben kérném elküldeni.

Lemondás feltétele: A konzultáció, annak időpontja előtt 3 héttel lemondható. Ha ez után történik a lemondás, a konzultáció díjának 50 %-át ki kell fizetni. Ha a lemondás 24 órán belül történik, akkor a díj visszautalására nincs mód.

Konzultációs időpont kérés jelenleg a “Kapcsolat” fülön, vagy e-mail küldésével ur.eleonora@gmail.com lehetséges. Ha van konkrét kérdése akkor kérem azt is írja meg! Számlázáshoz kérném az adatait küldje el.

r

Mivel csak arról készítek elemzést aki engedélyt adott rá így ha a 18 év alatti gyermekedről szeretnéd tudni, hogyan segítsd vagy hogyan tudj vele békésen együtt élni, akkor róla csak a kronobiológiai elemzést, számmisztikát és a főbb személyiségjegyeket tudom elmondani (önismereti konzultáció).

Tájékoztatás:

Az asztrológiai tanácsadás nem minősül orvosi, pszichoterápiás vagy egyéb alternatív gyógyászati módszernek. Az ebbe a körbe tartozó, képzettséget igénylő terápiás illetve gyógyítói tevékenységet nem végzek.

Kiváló önismereti módszer az asztrológiai elemzés, melynek segítségével megérthetjük gondolkodásunkat, céljainkat, életfeladatainkat, érzelmeinket egyaránt.

“Semmi sem jó vagy rossz önmagában csupán a gondolkodás teszi azzá.” (Shakespeare)

Tehát a cél, hogy megismerjük önmagunkat és igyekezzünk magas szinten megélni az energiáinkat. Ebben segítenek a konzultációk.

Szeretettel várlak ezen az önismereti utazáson!

Ur Eleonóra