fbpx

Konzultációk

Válassz az elérhető konzultációk közül!

Online bejelentkezésIdőpontkérés

Előrejelzés

Felvázolom az asztrológia mind az öt előrejelzési módszerét (napív, szekunder direkció, tranzitok, solar, aktiválódás) és a számmisztikát használva, hogy a következő egy évben milyen személyes energiákra számíthat a szülött, ami éppen segíti vagy hátráltatja az útján, segít ha az égi energiákkal együttműködve, felkészülten, tudatosan nézünk az elkövetkezendő évünkre, hogy minél magasabb rezgésen élhessük meg.

ha már volt nálam előzőleg egyéni elemzésen – 1,5 óra 30.000 Ft

ha még nem volt nálam egyéni elemzésen – 2 óra 40.000 Ft (30 perc alap személyiség jelölők)

Kronobiológiai elemzés:

Születéskor az ember a részére  megfelelő – vagyis a saját maga által kiválasztott – energoinformációs hullámokra születik. Megmutatja, hogy milyen energiával születünk fizikai, érzelmi és szellemi szinten, hogyan reagálunk bizonyos helyzetekre. Egy olyan önismereti módszer ami leginkább a társas viszonyainkban tud nekünk segíteni.

1 óra 20.000.- Ft

Számmisztikai elemzés:

Egy olyan csodálatos rendszer ami iránymutató lehet az életünkben. Ilyen kérdésekre válaszol: Mi a sorsfeladatunk? Milyen karmát hozunk? Milyen a személyiségünk, hogyan viselkedünk a hétköznapokban? Milyen sorsciklusaink vannak?

1,5 óra 30.000.- Ft

Önismereti konzultáció:

Kronobiológia alap, asztrológiai személyiségjelölők leírása.

1,5 óra 30.000.- Ft

Személyiség elemzés:

Kronobiológia alap, számmisztika alap, karma asztrológia, személyiségjelölők elemzése, szexualitás, életút, célok, egészség, döntések, lehetőségek, szülők, párkapcsolat, életterületek elemzése.

2 óra 40.000.- Ft

Karma asztrológiai elemzés + pici Előrejelzés

Számmisztika, kronobiológia, Karma asztrológia, Sors és Karma a horoszkópban, aszteroidák, állócsillagok, kentaurok vizsgálata, házak, életút elemzés, életterületek áttekintése, személyiségjelölők, pozitív megélési módok, célok, sorsfordulók, párkapcsolat, születési horoszkóp karmikus értelmezése, karmikus életfeladatok, sorsfeladat, egészség, munka, család, párkapcsolat, döntések, lehetőségek, progresszió, tranzitok.

3 óra 60.000.- Ft

Párkapcsolati kronobiológiai elemzés

Egy olyan önismereti módszer ami leginkább a társas viszonyainkban tud nekünk segíteni, megmutatja, hogy mire kell figyelnünk fizikai, lelki és szellemi szinten, hogy jól tudjunk együttműködni a társunkkal. Megmutatja a párkapcsolatban a stresszokozó tényezőket. Ki a vezető a párkapcsolatban? Ki a szellemi vezető? Ki milyen maszkot hord?

1,5 óra 30.000.- Ft

Párkapcsolati számmisztika elemzés

Megláthatjuk, hogy: Szellemi, lelki, fizikai társak-e? Előző életből jön-e a kapcsolat? Milyen karmikus kötések vannak a kapcsolatban? Hogyan működik köztük a szeretet? Mit kell tenni ahhoz, hogy jó legyen a kapcsolat?

2 óra 40.000.- Ft

Szinasztria-párkapcsolati asztrológiai elemzés

csak akkor vállalom ha mindkét fél jelen tud lenni személyesen vagy online az elemzésen

Alap kronobiológiai és számmisztikai összeillőség vizsgálata. Asztrológiailag megnézzük : a kapcsolat típusát, a kapcsolat erősségeit, gyengeségeit, hogyan működik a két ember mint pár, mi lehet a két ember karmikus múltja, hogyan tudnának harmonikusabban együttműködni, hogy boldogabb legyen a kapcsolatuk.

ha már az egyik fél volt nálam egyéni elemzésen – 3 óra 80.000 Ft
ha még egyik fél sem volt nálam elemzésen – 3 óra 90.000 Ft

Fontos információk

Az elemzés kérhető személyesen, online vagy írásban.
Javaslom hangfelvétel készítését, hogy bármikor visszahallgatható legyen.

Bejelentkezésnél kérném a Megjegyzés mezőbe megadni:

  • pontos születési dátum, óra és perc, helyszín
    (amennyiben nem ismert a pontos születési óra, perc, ki kellene kérni a kórházból, az ún. iratbetekintés elvileg mindenhol ingyenes), ha ez nem működik akkor lehetőség van a pontosításra, ahhoz szükséges legalább egy 2 órás időintervallumot megadni és minimum 5 fontos életeseményt címszavakban (pl. 1989. 3. 22. Budapest – házasság kezdete, az eseményeknél ha tud órát megadni az is segít) Ha ezt a 2 órás időintervallumot sem tudja az ügyfél csak a napot, akkor csak személyiségelemzést tudok vállalni Aszcendens, Hold és tengelyek, házak fejtése nélkül.

Az adatokat az elemzés előtt minimum 4 héttel e-mailben kérném elküldeni.

Lemondás feltétele: A konzultáció, annak időpontja előtt 3 héttel lemondható. Ha ez után történik a lemondás, a konzultáció díjának 50 %-át ki kell fizetni. Ha a lemondás 24 órán belül történik, vagy nem mondják le, de nem jelennek meg, akkor a díj visszautalására nincs mód.

Konzultációs időpont kérés jelenleg a “Kapcsolat” fülön, vagy e-mail küldésével ur.eleonora@gmail.com lehetséges. Ha van konkrét kérdése akkor kérem azt is írja meg! Számlázáshoz kérném az adatait küldje el.

Időpontot adni csak a konzultációs díj befizetését követően tudok.

UniCreditBank 10918001-00000016-52850010

ha külföldről utal:
IBAN: HU 44 10918001-00000016-52850010
Swift kód: BACXHUHB

r

Mivel csak arról készítek elemzést aki engedélyt adott rá így ha a 18 év alatti gyermekedről szeretnéd tudni, hogyan segítsd vagy hogyan tudj vele békésen együtt élni, akkor róla csak a kronobiológiai elemzést, számmisztikát és a főbb személyiségjegyeket tudom elmondani (önismereti konzultáció).

Tájékoztatás:

Az asztrológiai tanácsadás nem minősül orvosi, pszichoterápiás vagy egyéb alternatív gyógyászati módszernek. Az ebbe a körbe tartozó, képzettséget igénylő terápiás illetve gyógyítói tevékenységet nem végzek.

Kiváló önismereti módszer az asztrológiai elemzés, melynek segítségével megérthetjük gondolkodásunkat, céljainkat, életfeladatainkat, érzelmeinket egyaránt.

“Semmi sem jó vagy rossz önmagában csupán a gondolkodás teszi azzá.” (Shakespeare)

Tehát a cél, hogy megismerjük önmagunkat és igyekezzünk magas szinten megélni az energiáinkat. Ebben segítenek a konzultációk.

Szeretettel várlak ezen az önismereti utazáson!

Ur Eleonóra