fbpx

Konzultációk

Válassz az elérhető konzultációk közül!

Időpontkérés

Kronobiológiai elemzés:

Születéskor az ember a részére  megfelelő – vagyis a saját maga által kiválasztott – energoinformációs hullámokra születik. Megmutatja, hogy milyen energiával születünk fizikai, érzelmi és szellemi szinten, hogyan reagálunk bizonyos helyzetekre. Egy olyan önismereti módszer ami leginkább a társas viszonyainkban tud nekünk segíteni.

Ha a 18 év alatti gyermekedről szeretnéd tudni, hogyan segítsd vagy hogyan tudj vele békésen együtt élni, akkor neki is kérhetsz ilyen elemzést.

1 óra 15.000.- Ft

Számmisztikai elemzés:

Egy olyan csodálatos rendszer ami iránymutató lehet az életünkben. Ilyen kérdésekre válaszol: Mi a sorsfeladatunk? Milyen karmát hozunk? Milyen a személyiségünk, hogyan viselkedünk a hétköznapokban? Milyen sorsciklusaink vannak?

Ha a 18 év alatti gyermekedről szeretnéd tudni, hogyan segítsd vagy hogyan tudj vele békésen együtt élni, akkor neki is kérhetsz ilyen elemzést.

1,5 óra 20.000.- Ft

Önismereti konzultáció:

Kronobiológia alap, asztrológiai személyiségjelölők leírása.

1,5 óra 20.000.- Ft

Személyiség elemzés:

Kronobiológia alap, számmisztika alap, karma asztrológia, házak, életterületek áttekintése, személyiségjelölők elemzése, szexualitás, életút, célok, munka, család, párkapcsolat, egészség, döntések, lehetőségek.

Ha a 18 év alatti gyermekedről szeretnéd tudni, hogyan segítsd vagy hogyan tudj vele békésen együtt élni, akkor neki is kérhetsz ilyen elemzést.

2 óra 30.000.- Ft

Karma asztrológiai elemzés + pici Előrejelzés

Számmisztika, kronobiológia, Karma asztrológia, Sors és Karma a horoszkópban, aszteroidák, állócsillagok, kentaurok vizsgálata, házak, életút elemzés, életterületek áttekintése, személyiségjelölők, pozitív megélési módok, célok, sorsfordulók, párkapcsolat, születési horoszkóp karmikus értelmezése, karmikus életfeladatok, sorsfeladat, egészség, munka, család, párkapcsolat, döntések, lehetőségek, progresszió, tranzitok.

3 óra 40.000.- Ft

Fontos információk

Az elemzés kérhető személyesen, online vagy írásban.
Javaslom hangfelvétel készítését, hogy bármikor visszahallgatható legyen.

Bejelentkezésnél kérném a Megjegyzés mezőbe megadni:

  • pontos születési dátum, óra és perc, helyszín
    (amennyiben nem ismert a pontos születési óra, ki kellene kérni a kórházból, az ún. adatbetekintés elvileg mindenhol ingyenes), ha ez nem működik akkor lehetőség van a pontosításra, ahhoz szükséges minimum 5 fontos életesemény, címszavakban (pl. 1989. 3. 22. Budapest – házasság kezdete)

Az adatokat az elemzés előtt minimum 4 héttel e-mailben kérném elküldeni.

Lemondás feltétele: A konzultáció időpontja előtt 3 héttel lemondható. Ha ez után történik a lemondás akkor a konzultáció díjának 50 %-t ki kell fizetni.

Konzultációs időpont kérés jelenleg a “Kapcsolat” fülön, vagy e-mail küldésével ur.eleonora@gmail.com lehetséges. Számlázáshoz kérném az adatait küldje el.

Tájékoztatás:

Az asztrológiai tanácsadás nem minősül orvosi, pszichoterápiás vagy egyéb alternatív gyógyászati módszernek. Az ebbe a körbe tartozó, képzettséget igénylő terápiás illetve gyógyítói tevékenységet nem végzek.

Kiváló önismereti módszer az asztrológiai elemzés, melynek segítségével megérthetjük gondolkodásunkat, céljainkat, életfeladatainkat, érzelmeinket egyaránt.

“Semmi sem jó vagy rossz önmagában csupán a gondolkodás teszi azzá.” (Shakespeare)

Tehát a cél, hogy megismerjük önmagunkat és igyekezzünk magas szinten megélni az energiáinkat. Ebben segítenek a konzultációk.

Szeretettel várlak ezen az önismereti utazáson!

Ur Eleonóra