fbpx
Események betöltése

“Kintsugi” – Aranyúton-női önismereti elvonulás

2023.04.21. # 15:00 - 2023.04.23. # 15:00

Kedvesek 💚
Szeretettel köszöntünk a beAranyozódás☀ útján, hétvégéjén, ahol eszközt és lehetőséget találsz, hogy töréseidet, összetört részeidet, teljessé, egységgé rakd össze. Így meglátva valódi lényünket, megújult erővel, bizalommal, szépséggel töltekezve, arannyal bevonva, transzformáljuk, átalakitjuk sebeinket ☀

☀ A kintsugi művészete, mindezt a gondolatiságot magában foglalja, és gyönyörű metaforája is az életnek.
Azt a folyamatot sűríti egyetlen tárgyba, és teszi ezáltal kézzelfoghatóvá, ahogy az ember a traumáiból, a gyászból, sérüléseiből felépülve – azokat nem a szőnyeg alá söpörve – hittel teli, ragyogó új emberré válik.
A kintsugi arra tanít, hogy nem érdemes óvatosan, lábujegyen járva élni 🙂 nem bizony

☀A traumák az élet természetes részét képezik, amiket feldolgozva és beépítve erősebb, izgalmasabb személyiséggé válhatunk, miközben egyediségünket is ezek a törésvonalak hordozzák.
Ezt a folyamatot segíti a 2023-hetes energiájú év, ami szintén a hithez, művészetekhez, transzcendenciához, feltétel nélküli szeretethez kötődik, miközben mesebeli szám, az anyagi világ kulcsszáma is egyben, minden 7-es rezgésben érkezik itt a Földön számunkra, lebontom, elengedem, Eggyé válok.

☀ Szeretettel hívunk, hogy ezen a hétvégén szedd össze a széttört darabjaidat és arannyal forasszuk össze és egy tökéletlen egyedit találj, aki Te magad vagy!!! mindezt egy támogató női körben, művészetek segítségével. Várunk a pazar badacsonytomaji környezetben, kreativitással, festő művészettel, tánccal, énekkel hangolódva, bearanyozva: Ur Eleonórával és Oláh Henriettával.

☀ Művészetterápia, batik festészet a tánccal a jógával, meditációval harmóniában önMAGunk kreatív kifejeződésével: Nia Technique® Shakti Dance® SuryaSoul® lélekemelő rituálék, hangfürdő, illatok és ízek a természetben, mantrák közös zengetése, séta a természetben, Points of you önismereti kártya, mely egy igazán játékos, inspiratív, fotóterápiás eszköz.
Időpont: 2023. április 21-23. (3 nap, péntek-vasárnap)
Helyszín: Rozi Panzió, Badacsonytomaj, a Balatonfelvidék egyik leggyönyörűbb helyén, medencés apartmanban. Bővebb információ: http://www.rozipanzio.hu/

☀ Étkezés: napi háromszori vegetáriánus ételek, teljes értékű, friss, szezonális alapanyagokból, plussz ínycsiklandozó energia golyócskák, friss gyümölcsök uzsonnára. Igény esetén gluténmentes, laktózmentes, vegán, cukormentes, stb. étkezés is kérhető, plusz felárral.
Chef: Varga Éva Izabella

☀ Árak: 108.000.- Ft / fő teljes ellátással, 2-3 ágyas szoba elosztással. Az ár tartalmaz minden alapanyagot a festészethez, művészetterápias alkotáshoz is!
☀ Elvonulás Early bird kedvezménnyel: 98.000 Ft 2023. Április 10 .-ig
☀ Helyedet 38.000.- Ft előleg átutalásával tudod biztosítani. Kérjük, hogy az utalás során a megjegyzésben tüntesd fel a nevedet és elérhetőségeidet (e-mail, tel. szám)!
☀ Banki adatok: Ur Eleonóra UniCredit Bank 10918001-00000016-52850010
A férőhelyek száma erősen korlátozott, mivel kiscsoportos eseményről van szó, így érdemes időben lefoglalni a helyedet!

☀Utazás egyénileg, és természetesen a szervezésben is segítünk, hogy együttműködve, egymást akár már utitársként megismerve tudjunk belépni az arany útra 🙂 ez mindig nagyon izgalmas és sok csodát rejteget.

Az elvonulást tartja:
Oláh Henrietta- Nia Technique® Shakti Dance® SuryaSoul® tánctanár
és
Ur Eleonóra – Batik festőművész, Karma asztrológus

A részletes programot minden jelentkezőnek küldjük. ☀🙂🙏

Bármilyen felmerülő kérdésedre örömmel válaszolunk!
Jelentkezés és bővebb információ:
Oláh Henrietta +36703196723 rhinoci@gmail.com
Ur Eleonóra : +36305509480 ur.eleonora@gmail.com

Esemény megosztása

  • Ez az esemény elmúlt.

Részletek

Kezdés:
2023.04.21. # 15:00
Vége:
2023.04.23. # 15:00
Esemény kategória:
Honlap:
https://www.facebook.com/events/694612108982877

Helyszín

Rozi Panzió
Római út 246.
Badacsonytomaj, 8261 Magyarország
+ Google Térkép
View Helyszín Website

Szervezők

Nia Technique – Szentendre
Ur Eleonóra