fbpx
Események betöltése

A női lét alkímiája – női önismereti elvonulás

2022.07.22. # 08:00 - 2022.07.24. # 17:00
A NŐI LÉT ALKÍMIÁJA – ÖNISMERETI ELVONULÁS
MÁNFA, 2022. JÚLIUS 22-24.
A világ és ezen belül női szerepeink hatalmas átalakulásban vannak. Egy új világrend küszöbén állunk, melyben egy újfajta női minőség van megszületőben.
Ahogyan az alkimisták olvasztó kemencéikben az elsődleges anyagot bölcsek kövévé alakították át, úgy változik, csiszolódik ragyogó gyémánttá női létünk ebben a kollektív paradigma váltásban.
Mi vagyunk e korszak első útonjárói, ahol az újfajta férfi-női kapcsolati modell nem az alá és fölérendeltség, játszmák, elnyomás vagy régi beidegződések mentén működik, hanem drámák nélküli, őszinte, lélekre, szívtől-szívig ható, egymást emelő kapcsolódásban.
A számmisztika szerint 2022-ben a hatos szám rezgése alapján harmonikus és szívnyitó évünk lesz, de a saját döntéseinken múlik, hogy élünk-e a lehetőségeinkkel. A 22-es a Plútó száma, jelentése erő, transzformáció, mágia.
Megtaláljuk-e a valódi harmóniát az életünkben? Hogyan és milyen döntéseket hozunk? Hogyan választunk a jövőnket illetően? Kit és mit vállalunk fel? Tudunk-e szívből adni és elfogadni? Mit érzünk igazán fontos értéknek?
Te képes vagy a saját életedet élni megfelelési-, bizonyítási kényszer, felesleges álarcok és játszmák nélkül?
Engedd meg magadnak néhány napra a teljes, testi-lelki feltöltődést, miközben elvárások nélkül végre önmagad lehetsz, hisz Te is képes vagy átalakítani és meggyógyítani korlátozó hitrendszereidet, s megélni, élvezni az élet örömeit.
Arra hívunk ezen a hétvégén, hogy saját mélységeidbe alászállva egy támogató női körben megtaláld saját válaszaidat életed azon fordulópontjain, ahol elakadásokat tapasztalsz.
Engedd, hogy a női kör ereje elrepítsen a kollektív ősi emlékezet, a szakrális női bölcsesség évezredes birodalmába, mely a harmónia, a belső ragyogás és az isteni fény világába emel.
Az elmúlt év nagy sikerű közös elvonulásán felbuzdulva, az idén is életre hívunk egy közös hétvégét Veletek, hogy ezt a folyamatot végig kísérjük az alkotás, a kreatív energiák kibontakoztatásával, a jóga, a szabad tánc, a meditácó, női szertartások, különböző testtudati technikák és a természetben való töltődés megtapasztalásával.
TARTS VELÜNK!
– ha egy erőteljes közösségi térben szeretnél töltődni, gyógyulni,
– kreatív energiáid egy ideje megrekedtek,
– fejlesztenéd női teremtőerődet, intuíciódat,
– női betegséggel küzdesz, foganni vágysz, vagy nőiségedben elakadásokat élsz meg,
– anya- és apa sebeidet gyógyítanád,
– letennéd az önszabotázst, az ártó generációs mintákat,
– valódi változásra vágysz az életedben, s kilépnél a saját korlátaid mögül,
– keresed az igazit, vagy meglévő kapcsolatod kihívások elé állít,
– belső egyensúlyodat, ragyogásodat, női önértékelésedet növelnéd.
AMIRE SZÁMÍTHATSZ:
– JÓGÁRA, MEDITÁCIÓRA, SZABADTÁNCRA, NŐI SZERTARTÁSOKRA
Napi többszöri női jógával mélyülhetsz el saját tested misztériumában, élő dobos tánc meditációval, női újjászületés szertartással kapcsolódhatsz a szakrális nőiséghez, emellett vezetett meditációkkal, az illatok és hangok világába tett utazással, és speciális gyakorlatokkal töltjük fel energiaraktáraidat, hogy testileg-lelkileg újjászületve zárhasd ezt a hétvégét.
– KREATÍV ALKOTÓFOLYAMATRA
A hétvége során lehetőséged lesz kipróbálni az indonéz batikfestés évezredes technikáját, mely által egy időutazásban vehetsz részt. Egy közös meditáció során a felsőbb éned által küldött képet festhetsz majd meg, mely hazatérésed után az otthonod rezgésszintjét emeli.
Fantasztikus érzés lesz később ránézni és megengedni, hogy elöntsön ennek a csodás hétvégének az emléke. Az alkotás terápiás hatással is bír, így minden alkotási folyamat öngyógyítás is egyben, ez a művészetterápia.
– ÖNISMERETI FOGLALKOZÁSOKRA, KÖZÖS ÉNEKLÉSRE
Csoportmunka folyamatok során felébresztjük női erőnket, intuíciónkat, kapcsolódunk az istennőkhöz, s megidézzük a női archetípusok erejét és varázsát, hogy a későbbiekben képes legyél integrálni őket a saját életedbe.
Közös daltanulásra, éneklésre, zenélésre is számíts, ahol a saját hangunk lesz a hangszer, hogy a közösségi élmény még erőteljesebb legyen.
– A TERMÉSZETBEN VALÓ TÖLTŐDÉSRE
A hétvége során különböző meditációs gyakorlatok keretében kapcsolódunk a természethez, ahol közösen megpihenünk, meglátogatunk egy középkori templomromot, együtt legurulunk a környék egyik füves lankájáról, (ami fantasztikus élmény lesz, ki ne hagyd) és este a tábortűz mellett táncolunk, énekelünk és lazítunk.
Lehet ezt még fokozni? Aligha… tarts velünk, hogy a saját bőrödön tapasztald meg mindezt! Átütő erejű élmény lesz, egészen biztosan nem fogod megbánni!
IDŐPONT
2022. július 22-24. (3 nap, péntek-vasárnap)
HELYSZÍN
Mánfai Elvonulási Központ és Alkotóház – MEKA, a Tan Kapuja Buddhista Egyház elvonulási központja és alkotóháza, mely egy csodás természeti környezetben várja a pihenésre, megújulásra vágyókat. Bővebb információk a helyszínről: https://meka.hu/
ÉTKEZÉS
Vegetáriánus ételek, teljes értékű, friss, szezonális alapanyagokból az Ajurvéda alapelvei szerint, melyek Tari Teri varázskezei alól kerülnek az asztalunkra, aki művészi szinten űzi a gasztronómiát. Igény esetén (némi felárral) glutén és laktózmentes étkezés igényelhető.
AZ ELVONULÁS ÁRA
78.000 Ft, melyre helyedet 30.000 Ft előleg átutalásával tudod biztosítani. Korai kedvezmény, június 15-ig: 72.000 Ft. A férőhelyek száma erősen korlátozott, mivel kiscsoportos eseményről van szó, így érdemes időben lefoglalni a helyedet, ha velünk tartasz.
Kérjük, hogy utalás során a megjegyzésben tüntesd fel a nevedet és elérhetőségeidet (e-mail, tel. szám)!
Banki adatok:
UniCredit Bank 10918001-00000016-52850010
Amennyiben a vírushelyzet miatt országos lezárásokra kerül sor, abban az esetben visszaadjuk a befizetett előleg árát.
Részletes programot a jelentkezőknek küldünk, de bármilyen felmerülő kérdésedre örömmel válaszolunk előzetesen!
AZ ELVONULÁST TARTJA:
Ur Eleonóra – Batik Festőművész,
és
Ibolya Emese – Női kör vezető, női jógaterapeuta, dúla, női testtudatosság oktató, képződő kineziológus
JELENTKEZÉS:
E-mail: info@ibolyaemese.com vagy ur.eleonora@gmail.com
Tel: +36 30 470 8812 vagy +36 30 550 9480
Várunk szeretettel: Emese és Eleonóra

Esemény megosztása

  • Ez az esemény elmúlt.

Részletek

Kezdés:
2022.07.22. # 08:00
Vége:
2022.07.24. # 17:00
Összeg:
78.000 Ft
Esemény kategória:
Honlap:
https://www.facebook.com/events/337220021600229/

Helyszín

Mánfai Elvonulási Központ és Alkotóház
Fábián Béla u. 87
Mánfa, 7304 Magyarország
Phone
+36 70 657 3160
View Helyszín Website

Szervezők

Ibolya Emese
Ur Eleonóra