fbpx
Események betöltése

A csillagkapun át – szakrális női önismereti elvonulás

2021.10.22. # 15:00 - 2021.10.24. # 15:00
Őszi elvonulásunk témája az átalakulás, az a belső transzformáció, mely minden tudatos, felébredett, a szakrális női minőséget megtapasztalni szomjazó nő sajátja.
Tarts velünk és tapasztald meg a felébredett, természeti női minőséget, melynek birtokában képes lehetsz eggyé válni azzal az ősi tudással, mely elvezet a női bölcsesség évezredes birodalmába, kaput nyitva önmagad isteni lényének megtapasztalásához, s a szeretet, a harmónia, és a belső szépség birodalmába emel.
Október 20-án lesz Telihold, ami egy rendkívül erőteljes energia. Ilyenkor, vagy Újholdkor nyílnak meg a csillagkapuk, amikor a lelkek képesek eltávozni vagy leszületni. A születéskori Holdfázison belül 8 szakasz van, a nyolcadik, utolsó a Fekete Hold vagy Öreg sarló Holdfázis, amiben kidobunk az életünkből minden feleslegeset vagy ami ártalmas vagy megkötöző és elengedjük. Emellett ami jó és hasznos, abból egy elixírt készítünk amit tovább tudunk vinni magunkkal a következő ciklusba. Ez a nagytakarítás, a rendrakás és a belső lomtalanítás időszaka.
Nagyon tudatosnak kell hát lennünk abban, hogy mit tartunk meg és mit engedünk el, mert ennek fényében vágunk neki az új ciklusnak. Erre a Fekete Hold fázisra asszociálva fogjuk véghezvinni az oly régóta áhított transzformációt magunkban, mivel az ősz az elengedés időszaka és egy hét múlva ünnepeljük Samhain ünnepét, vagy Halottak Napját is, amikor a legvékonyabb a fátyol a mi világunk és a túlvilág között, így erőteljes energetikai hatásokra számíthatunk.
Add át magad a nyugalomnak, a mozgásnak, a harmóniának és a kreatív energiáknak erre a hétvégére egy varázslatos természetközeli helyen, s engedd meg a teljes testi-lelki feltöltődést.
Ha velünk tartasz, megmutatjuk Neked, hogy képes vagy átalakítani korlátozó hitrendszereidet, begyógyítani belső gyermeki éneden, nőiségeden, önértékelésede esett sebeket, hogy egy támogató női körben megtapasztalhasd a valódi vérnővéri, istennői minőséget. Visszavezetünk a női őseredet forrásához, hogy elkezdd tiszta szívvel élni és élvezni az életed, s légy újra az a nő, akinek valaha születtél.
Azért hívtuk életre ezt az elvonulást, hogy ezt a folyamatot végigkísérjük az alkotás, a kreatív energiák – melyek energetikailag a női szerveinkhez kapcsolódnak – megélésével, a jóga, a szakrális tánc, a női szertartások, a meditácó, és a természethez való kapcsolódás megtapasztalásával ezen a fantasztikus energiákkal átitatott elvonulóhelyen.
Lépj át a csillagkapun ezen a különleges energetikájú hétvégén, használd belső teremtőerőd, s írd át sorskönyvedet félelmek nélkül alászállva belső mélységeidbe, hogy egy támogató női körben megtaláld az utat saját válaszaidhoz életed azon fordulópontjain, ahol elakadásokat tapasztalsz.
Emellett női szertartások (méhtisztító és nőiségbe avató szer) életre hívásával és a női archetípusok és az istennői minőségek segítségével fejlesztjük női önbizalmadat, kisugárzásodat, pozitív életszemléletedet, hogy visszatalálhass ahhoz a természetes női léthez, mely a természet ciklikusságára rezonál és megerősít abban, hogy minden női életszakaszt a maga teljességében megtapasztalhass.

MIÉRT TARTS VELÜNK?

– Ha úgy érzed női szerepeid terén elakadtál,
– szeretnéd fejleszteni női teremtőerődet, intuíciódat,
– kreatív energiáid fejlesztenéd,
– női betegséggel küzdesz vagy babára vágysz,
– elengednéd az önszabotázst, a negatív hitrendszereket, az ártó generációs mintákat,
– valódi változásra vágysz az életedben, s kilépnél a saját korlátaid mögül,
– megtapasztalnád egy kölcsönös tiszteleten és támogatáson alapuló női kör erejét,
– keresed az igazit, vagy meglévő kapcsolatod kihívások elé állít,
– anya-, és apasebeidet gyógyítanád,
– egy erőteljes közösségi térben szeretnél töltődni, gyógyulni,
– belső egyensúlyodat, ragyogásodat, női önértékelésedet növelnéd.

MIRE SZÁMÍTHATSZ A HÉTVÉGE SORÁN?

– JÓGÁRA, MEDITÁCIÓRA, EXTATIKUS SZAKRÁLIS TÁNCRA, NŐI SZERTARTÁSOKRA
Napi többszöri női jógával mélyülhetsz el saját tested és ciklusod misztériumában, élődobos táncmeditációval, méhtisztító-, és nőiségbe avató szertartással kapcsolódhatsz a szakrális nőiség misztériumához, vezetett meditációkkal, aromaterápiával, hangfürdővel és speciális gyakorlatokkal töltjük fel energiaraktáraidat, hogy testileg-lelkileg feltöltődve zárhasd ezt a hétvégét, s így készülj fel az őszre és a télre.
– A KREATÍV ALKOTÓENERGIÁK SZABAD ÁRAMLÁSÁRA
A hétvége során kipróbálhatod az indonéz batikfestés technikáját, s a meditáció során kapott képet megfestheted s aztán ha hazaviszed, akkor az otthonodban emeli a festményed a tér energiáját és nagyszerű érzés lesz, hogy ezt Te magad alkottad! Minden alkotási folyamat öngyógyítás is egyben!
– ÖNISMERETI FOGLALKOZÁSOKRA
Csoportmunka és nőiség, valamint testébresztő gyakorlatok keretében megtapasztalhatod egy támogató női kör, a szakrális nővérség erejét, melyben minden nő tiszteli és ünnepli egymást, s különböző női életszakaszokhoz és a kapcsolódó azokat kísérő archetípusokhoz kapcsolódva testi-lelki és energetikai szinten megtapasztalhatod az egyes női minőségek erejét hogy képes legyél integrálni őket saját életedbe.
– A TERMÉSZETBEN VALÓ TÖLTŐDÉSRE
A hétvége során erdőjárás és különböző meditációs gyakorlatok keretében kapcsolódunk a természethez, ahol közösen meditálunk, meglátogatunk egy középkori templomromot és esténként a tábortűz mellett táncolunk, dobolunk és énekelünk.

IDŐPONT

2021. október 22-24. (3 nap, péntek-vasárnap)

HELYSZÍN

Mánfai Elvonulási Központ és Alkotóház – MEKA, a Tan Kapuja Buddhista Egyház elvonulási központja és alkotóháza, mely egy csodás természeti környezetben várja a pihenésre, megújulásra vágyókat.
Bővebb információk a helyszínről: https://meka.hu/

ÉTKEZÉS

Vegetáriánus ételek, teljes értékű, friss, szezonális alapanyagokból az Ajurvéda alapelvei szerint, melyek Tari Teri varázskezei alól kerülnek az asztalunkra, aki művészi szinten űzi a gasztronómiát. Igény esetén glutén és laktózmentes étkezés igényelhető.

AZ ELVONULÁS ÁRA

65.000 Ft, mely tartalmazza a szállást és az étkezést (gluténmentes étkezés esetén felárat számolunk fel), melyre helyedet 30.000 Ft előleg átutalásával tudod biztosítani.
Korai kedvezmény, október 1-ig: 60.000 Ft.
Banki adatok:
Ur Eleonóra
UniCredit Bank 10918001-00000016-52850010
Kérjük, hogy utalás során a megjegyzésbe tüntesd fel a nevedet és e-mail címedet és e-mailben küldd el nekünk telefonszámodat és a számlázási címedet! Köszönjük!
A férőhelyek száma erősen korlátozott, mivel kiscsoportos eseményről van szó, így érdemes időben lefoglalni a helyedet, ha velünk tartasz.
Részletes programot a jelentkezőknek küldünk, de bármilyen felmerülő kérdésedre örömmel válaszolunk előzetesen!

AZ ELVONULÁST TARTJA:

Ur Eleonóra – Festőművész
és
Ibolya Emese – Női kör vezető, női jógaterapeuta, dúla, női testtudatosság mentor

JELENTKEZÉS

E-mail: info@ibolyaemese.com vagy ur.eleonora@gmail.com
Tel: +36 30 470 8812 vagy +36 30 550 9480
Várunk szeretettel: Emese és Eleonóra

Esemény megosztása

  • Ez az esemény elmúlt.

Részletek

Kezdés:
2021.10.22. # 15:00
Vége:
2021.10.24. # 15:00
Összeg:
65.000 Ft
Esemény kategória:

Helyszín

Mánfai Elvonulási Központ és Alkotóház
Fábián Béla u. 87
Mánfa, 7304 Magyarország
Phone
+36 70 657 3160
View Helyszín Website

Szervezők

Ibolya Emese
Ur Eleonóra