fbpx

Vízöntő Újhold-megújulás lehetősége a szerelemben, párkapcsolatban

febr 10, 2024

Ma éjjel február 9-én 2 perccel éjfél előtt pontosodik be a Vízöntő Újhold az Ic-vel együttállásban. Most lehet indítani az otthon, család területén minden új, tisztuló forradalmi dolgot, megreformálni a régit, de tartsuk meg a régi mintáinkból, ami működött, ami termékeny volt, csináljunk belőle nektárt!! Most van ideje annak is, hogy minden önbüntető dolgot elengedhessünk, tisztulni lehet ezzel a csodás állással!! A zene ereje segíthet ebben mert egyvonalban áll a Musica állócsillaggal!!

Uránusz trigonban a Junoval a hivatalos társ bolygójával jelzi, hogy párkapcsolatainkban is lehet megújulás, tisztulás, ez a folyamat meg van segítve mivel a Jupiter a Descendensen áll és a Juno együttáll a Fekete Hold Lilith-tel, így a hazatérő Istennő energiája, misztikuma is támogatja.

Harmóniában tudjuk működtetni a férfi és női energiáinkat, itt is tudunk transzformálni átalakítani, ami eddig nem működött (Vénusz Mars együttállás behúzza a Plútót is), mindez a Sas csillagképben, tehát ha hagyjuk, hogy levigyen az aljára akkor van esély a felemelkedésre!!!

Karmikus sebeink is gyógyulhatnak a szeretet, szerelem, gyermekvállalás kérdéskörével kapcsolatban, mivel a Felszálló holdcsomó együttáll a Chironnal lehet, hogy ehhez el kell vonulni, magányban lenni, hogy ráláthassunk ezekre a sebekre és meghallhassuk az Őrangyalunk üzenetét, hogy merre tovább!! (mindez a Cet csillagképben).

Kívánok mindenkinek éberséget és erőt a továbblépéshez!!

Szeretettel
Ur E.

2024. február 9.

Eseményajánló

Indonéz batik alkotótábor gyerekeknek, felnőtteknek

Indonéz batik alkotótábor gyerekeknek, felnőtteknek

15. Indonéz batik alkotótábor Szentendrén! 15. éve tartom meg gyermekeknek a batik tábort. A jól megszokottakhoz híven, idén, 2024-ben is szeretettel várom az alkotni vágyó gyermekeket és családtagjaikat!Szereted a művészetet? Szeretsz alkotni? Amikor alkotsz a...