fbpx

Új férfi és nő születhet🌈

máj 2, 2024

Ma február 17-én, Plútó-Vénusz tűpontosan de a Mars is együttáll velük, mindez a Vízöntő jegyben, (Plútó kb. 248 éve volt a Vízöntőben), tisztulnak a férfi és női minták, el lehet engedni, ami már nem szolgál minket önmagunkban és a kapcsolatainkban. Szabadulni kell a játszmáktól, a megalázó helyzetektől! Le tudjuk-e szakítani azokat a működéseket, amik nem időtállóak? Most van itt az ideje! Mivel mindez a Sas csillagképben van-ráláthatunk arra, ha már véget ért a közös utunk és repülnünk kell tovább vagy emelkedhetünk együtt! Itt a megújulás lehetősége!!
Chiron-Felszálló holdcsomóval együttáll-azok a karmikus sebek, amik gúzsba kötöttek leolvadhatnak most rólunk!! Vegyük észre mi az, amibe mindig visszacsúsztunk és tegyünk érte, hogy ebből kilépjünk!
Csodás szárnyalást kívánok Mindenkinek!
UrE.
2024. február 17.

Eseményajánló

Indonéz batik alkotótábor gyerekeknek, felnőtteknek

Indonéz batik alkotótábor gyerekeknek, felnőtteknek

15. Indonéz batik alkotótábor Szentendrén! 15. éve tartom meg gyermekeknek a batik tábort. A jól megszokottakhoz híven, idén, 2024-ben is szeretettel várom az alkotni vágyó gyermekeket és családtagjaikat!Szereted a művészetet? Szeretsz alkotni? Amikor alkotsz a...