fbpx

Téli Napforduló

febr 9, 2024

A fény újjászületésének pillanata nagyon jelentőségteljes! December 22.-én hajnalban 4.27-kor érkezik a Nap, a Bak jegy 0. fokára, innen indul újra, hogy megtegyen egy karmakört. 🔥
Retrográd Merkúr kombusztban a Nappal áll a Tejúton, az ünnepek alatt ne csodálkozzunk ha sokan félreértenek vagy te értesz félre másokat, ÓVATOSAN KOMMUNIKÁLJUNK! Jövőbeli céljainkat lehet, hogy meg kell változtatni vagy csak módosítani.
A KAPCSOLATOK FÓKUSZBAN -kötődés, szerelem, harmónia vagy szabadság? 💫
“Szabadság, szerelem!
E kettő kell nekem.”
(Petőfi Sándor)
Otthon , család területén meg tudjuk élni a feltétel nélküli szeretetet ebben az időszakban (Neptunusz erőben IV-es házban).
A jövődet tekintve pontosan fogod tudni, hogy merre indulj ha hallgatsz a Felsőbb Énedre vagy Belső hangra vagy az Istenire -ki hogyan nevezi! 👼 Fekete Hold Lilith -hazatérő Istennő a Szextáns csillagképben az MC-n.
A legnagyobb transzformációk az anyagiak területén történhetnek de a Plútó a Sas csillagképben esélyt ad a felemelkedésre ebből is.
Csodás Felemelkedést kívánok a sötétségből a FÉNY felé az Ünnepek alatt!! 🌑🌞✨
BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK SZERETETTEL!🎄🤍
UrE
2023. dec. 22.

Eseményajánló

Indonéz batik workshop

Indonéz batik workshop

Gyere és tölts el Velem egy gyógyító és bensőséges napot! Merülj el az alkotás örömében és teremts a szeretet erejével! A batik egy nagyon különleges, Indonéz eredetű textilfestési technika. Egy kedves résztvevő visszajelzése: “Csodálatos élmény belefeledkezni...