fbpx

Szolgáltatások

Lakberendezés

Unod az IKEA kínálatát? Varázsold szerethető othonná a lakásod!

Divat

Megmutatom, hogyan tűnj ki a batikművészet segítségével a tömegből!

Tanítás

Érdekel a batik festés művészete? Gyere, szívesen megtanítom Neked!

Festmények

Díszítsd otthonodat a szeretet inspirálta festményekkel!

Előadás

Kisebb rendezvényeken is szívesen megmutatom a batikfestés mesterségét!

Lakberendezés

Fotelek, ágytakarók, tapéták és lakástextíliák – minden, amitől egy lakás otthonná válik. 

Egy ház ugyanis csak attól a perctől válik otthonná, amint megtaláljuk benne magunkat – az érzéseinket, a kényelmünket, a biztonságunkat és a stabilitásunkat. A tömeggyártott bútorokkal sokaknak nehezére esik azonosulni – vannak, akik hisznek abban, hogy olyan tárgyakkal és kiegészítőkkel kell körül vennünk magunkat, melyek segítenek feltöltődni pozitív energiával. 

Divat

A divat egy adott kultúra vagy kor irányzata, amely leggyakrabban az öltözködést, protokolláris szokásokat és a társas érintkezés szabályait befolyásolja.

Ha nem találsz magadnak tetsző darabokat a fast-fashion boltokban, alkossuk meg együtt a hozzád illő öltözéket! 

Válassz a kiegészítők közül olyat, ami nem csak az adott ruhához, hanem személyiségedhez is hozzáad. 

Tanítás

Workshop

Rendszeresen rendezünk saját, valamint céges workshopokat, ahol a résztvevőknek lehetőségük van megismerni a batikművészet technikáit, valamint ezeken az alkalmakon el is sajátíthatják azokat.

Privát oktatás

Igény szerint lehetőség van privát oktatásra is, melyről bővebben a lenti gombra kattintva kérhetsz tájékoztatást.

Szakkör

Több szakkört is tartok iskolás korú gyermekeknek, melyhez bárki csatlakozhat, aki szeretné kipróbálni magát a festés művészetében. Hiszem, hogy olyan gyermek nincs, aki ne lenne képes az alkotás művészetére!

Tábor

Minden évben egyszer, egy héten keresztül várom a feltöltődni és alkotni vágyó gyermekeket és felnőtteket az otthonomban, ahol megismerhetik a batikfestés csínján-bínját.

Elvonulás

Évi egy-két női elvonulást szoktam tartani valamelyik lélektársammal abból a célból, hogy segítsünk a felismerésben, transzformálódásban, gyógyulásban a művészet, mozgás, tánc, jóga, meditációk, éneklés, elfogadás és szeretet által.

 

Festmények

Hivatásomnak érzem, hogy továbbvigyem és népszerűsítsem a batikfestés művészetét – festményeimet személyesen is megtekintheted Szentendrén a galériámban, vagy a lenti gombra kattintva itt, a honlapomon.

Ha úgy érzed, hogy leendő vagy meglévő otthonodba szeretnél több fényt, pozitív energiát csempészni, és engeded, hogy megtartsam a művészi szabadságom, egyedi megrendeléssel is felkereshetsz!

Egyedi megrendelés esetén minden esetben személyes találkozó szükséges a megrendelővel és családjával. Egy kötetlen beszélgetés során megbeszéljük a méreteket, a színeket és az elképzeléseket. 

Egyes festmények már magántulajdonban vannak, ezekről magas minőségű nyomatokat vagy limitált giclée művészi nyomatokat vásárolhatsz különböző méretekben.

Előadások

A batik művészetéről szóló előadásaimmal célom, hogy felhívjam a hallgatóság figyelmét arra, mennyit ad hozzá az emberhez a kultúrákon átívelő tanulás.

Külföldön töltött tanulmányútjaim során olyan – tőlünk idegen – kultúrákkal ismerkedtem meg, melyek a mai napig meghatározzák személyiségemet.

Hiszem, hogy csak az elfogadással, a befogadással és mások értékeinek megismerésével élhetünk teljes életet.