fbpx

Plútó

febr 9, 2024

Plútó a transzformáció, átalakulások, halál, erő bolygója az egyike azoknak amik a legnagyobb változásokat tudják hozni az életünkben.
2008. januárjában lépett a Bak jegyébe és néhány lasszó tranzit után 2024. január 21-én lép a Vízöntő jegybe végleg -a Nappal együttállásban- és 20 évig itt lesz.
A fókusz a földi síkról, a robotolásról, szerkezetépítésről átkerül a szabadság, újítás, rombolás, reformok irányába a szellemi szintre. Tudattalan félelmeink szenvedés programjaink helyett adjunk teret az örömnek, a boldogságnak, ami az életünk értelme. Sorsfordító átalakulás előtt állunk és ez az átalakulás az ego fejlődésünket az életfeladatunkat is segíti. Az is feladatunk, hogy rátaláljunk egy közösségre!
Sas csillagképből kapjük a Felettes Énünk-től az üzenetet, energiát a felemelkedéshez, újjászületéshez és hogy kézben tudjuk tartani az erőinket.
Csodás időszak ez!! 🪐✨💗
Ur. E.
2024. jan. 20.

Eseményajánló

Indonéz batik workshop

Indonéz batik workshop

Gyere és tölts el Velem egy gyógyító és bensőséges napot! Merülj el az alkotás örömében és teremts a szeretet erejével! A batik egy nagyon különleges, Indonéz eredetű textilfestési technika. Egy kedves résztvevő visszajelzése: “Csodálatos élmény belefeledkezni...