fbpx

Mi az ami most az Égen a térben van?

febr 9, 2024

Hogyan tudom még szabadabbnak érezni magam?
Ilyenkor december elején minden évben A Nap rálép a Tejútra és egyvonalba kerül a Skorpió szívével, az Antares csillaggal, ami a Tejút egyik tartóoszlopa és a vörös színt kötjük hozzá.
Az Antares nem csak a Tejúton, hanem a Napúton (Ekliptikán) is rajta van és ezáltal összekapcsolja mindkettőt. A Napút a karma útja, a Tejút a szabad akaratot jelképezi, így arra hívja fel a figyelmet, hogy most van az isteni időzítés, hogy a karmikus feladatainkat észre vegyük, ismerjük fel, dolgozzunk rajta és amit tudunk
engedjünk el.
Ehhez társul a Mars ami megsegíti ezt a folyamatot cselekvő és akaraterővel és a Ceres aszteroida ami jelzi, hogy mindez önmagunk gondoskodása érdekében történik és a Szaturnusz jelzi hogy ez nem biztos, hogy könnyű lesz , lehet hogy tehetetlennek érzed magad de most van itt az idő (Szaturnusz kvadrát a Marshoz).
A Hold a lelki esszenciánk kvadrátban áll az MC-IC tengellyel, tehát
úgy tudjuk megélni a kiteljesedést, az egységbe kerülést lelki szinten, ha harmóniába hozzuk a karmikus gyökereinket, amit a múltból hozunk és az életcéljainkat, ráadásul mivel az IC-vel együtt áll az Uránusz, így jöhetnek robbanásszerű változások a gyökerek és az otthon család területén, „Mi az amitől még szabadabbnak tudom Magam érezni ha elengedem?”.
A Holdat megtámogatja a Vénusz egy kvintillel, ami varázserővel megsegíti ezt a folyamatot.
UrE
Kép: Cirkumpoláris csillag
saját festmény
2023. december 6.

Eseményajánló

Indonéz batik workshop

Indonéz batik workshop

Gyere és tölts el Velem egy gyógyító és bensőséges napot! Merülj el az alkotás örömében és teremts a szeretet erejével! A batik egy nagyon különleges, Indonéz eredetű textilfestési technika. Egy kedves résztvevő visszajelzése: “Csodálatos élmény belefeledkezni...