fbpx

Mi az ami most az Égen a térben van?

febr 9, 2024

Hogyan tudom még szabadabbnak érezni magam?
Ilyenkor december elején minden évben A Nap rálép a Tejútra és egyvonalba kerül a Skorpió szívével, az Antares csillaggal, ami a Tejút egyik tartóoszlopa és a vörös színt kötjük hozzá.
Az Antares nem csak a Tejúton, hanem a Napúton (Ekliptikán) is rajta van és ezáltal összekapcsolja mindkettőt. A Napút a karma útja, a Tejút a szabad akaratot jelképezi, így arra hívja fel a figyelmet, hogy most van az isteni időzítés, hogy a karmikus feladatainkat észre vegyük, ismerjük fel, dolgozzunk rajta és amit tudunk
engedjünk el.
Ehhez társul a Mars ami megsegíti ezt a folyamatot cselekvő és akaraterővel és a Ceres aszteroida ami jelzi, hogy mindez önmagunk gondoskodása érdekében történik és a Szaturnusz jelzi hogy ez nem biztos, hogy könnyű lesz , lehet hogy tehetetlennek érzed magad de most van itt az idő (Szaturnusz kvadrát a Marshoz).
A Hold a lelki esszenciánk kvadrátban áll az MC-IC tengellyel, tehát
úgy tudjuk megélni a kiteljesedést, az egységbe kerülést lelki szinten, ha harmóniába hozzuk a karmikus gyökereinket, amit a múltból hozunk és az életcéljainkat, ráadásul mivel az IC-vel együtt áll az Uránusz, így jöhetnek robbanásszerű változások a gyökerek és az otthon család területén, „Mi az amitől még szabadabbnak tudom Magam érezni ha elengedem?”.
A Holdat megtámogatja a Vénusz egy kvintillel, ami varázserővel megsegíti ezt a folyamatot.
UrE
Kép: Cirkumpoláris csillag
saját festmény
2023. december 6.

Eseményajánló

Indonéz batik alkotótábor gyerekeknek, felnőtteknek

Indonéz batik alkotótábor gyerekeknek, felnőtteknek

15. Indonéz batik alkotótábor Szentendrén! 15. éve tartom meg gyermekeknek a batik tábort. A jól megszokottakhoz híven, idén, 2024-ben is szeretettel várom az alkotni vágyó gyermekeket és családtagjaikat!Szereted a művészetet? Szeretsz alkotni? Amikor alkotsz a...