fbpx

Mars a Bak jegyében Nyilas csillagképben

febr 9, 2024

Január 5.-én lépett a Mars a Bak jegyébe, ez abban segíthet minket, hogy kapunk cselekvő és akaraterőt, bátorságot ahhoz, hogy el kezdjük felépíteni lépésről lépésre a hosszútávú céljainkat. Bak jegy hozza a kitartás, türelem, alázat energiáit, hogy ezeket a célokat el tudjuk érni, még ha akadályok jönnek akkor is. Ha elértük akkor azok tartósak lesznek, nem holmi légvárak, alapos megfontolt átgondolt építkezés ez. Mivel ez a Mars a Tejúton van, így isteni segítséget kapunk ahhoz, hogy a lehívott tudást anyagba tudjuk önteni. Január 6-án került az Alnasi állócsillaggal egyvonalba, ami az íj hegyét jelzi, akkor jöhetett bölcsesség, tudás ami ezt a folyamatot megsegíti.
Ur E.
2024. január 9.
Az életemben ez úgy tükröződött, hogy eldöntöttem december végén, hogy elkezdem az asztrológia tanítást, akadályként Covidosak lettünk januárban az egész család, így megnehezítette azt, hogy összerakjam a tantervet és megcsináljam az asztrozófia vizsgámat, de jött az isteni segítség és vasárnapra lement a lázam és sikerült jól megcsinálnom a vizsgát és január végén kezdem a tanítást!! Hála érte!
🪐💗✨

Eseményajánló

Indonéz batik workshop

Indonéz batik workshop

Gyere és tölts el Velem egy gyógyító és bensőséges napot! Merülj el az alkotás örömében és teremts a szeretet erejével! A batik egy nagyon különleges, Indonéz eredetű textilfestési technika. Egy kedves résztvevő visszajelzése: “Csodálatos élmény belefeledkezni...