fbpx

Különleges, termékeny, PLEJÁDI TELIHOLD

máj 21, 2024

Már holnap érezhető, hogy a Nap egyvonalban áll a Plejádokkal (Fiastyúk) de a Telihold csak csütörtökön fog bepontosodni. Többször hallhattunk már a Plejádokról de mi is az? Egy olyan állócsillag csoportosulás az égen amely a Bika csillagkép testén van, Istenek szerelmi fészkének is nevezik, itt vannak átfedésben a csillagpályák, Univerzum középpontjának is mondják, emiatt az ég legtermékenyebb területe (fizikai és szellemi szinten is), az erők itt összeadódnak. Atlas a Plejádok apja és Pleione a Plejádok anyja és a 7 nővér: Alcyone, Merope, Taygeta, Maia, Electra, Celaeno, Astreope, az ő mítoszuk kapcsolódik Atlantiszhoz, Lemúriához. Plejádiak alapították Lemúriát, ők a feminin energiák letéteményesei a földön. Maja naptár is a plejádok ciklusain alapszik. Ha bármelyik plejádi csillag prominens egy ember születési képletében akkor kapcsolatba tud kerülni a VILÁGTEREMTŐ ISTENNŐVEL és képes arra, hogy érzékelje az életenergia áramlását.
 
Ez a NYILAS TELIHOLD nagyon termékeny, hozhat szerencsét, változást a szerelemben, a baráti kapcsolatainkban, de ha gyermeket szertnénk az is meg van támogatva, szellemi szinten is nagy változások történhetnek bennünk. Mindezt bölcsen tesszük, habár tüzesen nagy transzformációkat remélve és ha kell lázadunk is, ha igazságtalanság ér minket. Ebben a tranzit állásban van egy szép misztikus négyszög konfiguráció is, ami még megtámogatja ezt a művészet, spiritualitás a Lilith, a Szerető archetípusával is. Csodás lehetőség spirituális tevékenységekre is mert az égi csatornákon jön a segítség és a tudás, okkult képességek.
 
Szombaton lép a Jupiter Bika jegyből Ikrekbe ami azt is hozhatja, hogy ÚJ SZELLEMI ENERGIÁKAT kapunk, amik tele lehetnek változásokkal, érdemes tanulásba kezdeni ebben az időszakban!
 
UrE
 
📸 saját festményem “Alcyone”

Eseményajánló

Indonéz batik alkotótábor gyerekeknek, felnőtteknek

Indonéz batik alkotótábor gyerekeknek, felnőtteknek

15. Indonéz batik alkotótábor Szentendrén! 15. éve tartom meg gyermekeknek a batik tábort. A jól megszokottakhoz híven, idén, 2024-ben is szeretettel várom az alkotni vágyó gyermekeket és családtagjaikat!Szereted a művészetet? Szeretsz alkotni? Amikor alkotsz a...