fbpx
Események betöltése

ÚJ NŐ SZÜLETIK – női önismereti elvonulás

2021.07.02. # 08:00 - 2021.07.04. # 17:00

ÚJ NŐ SZÜLETIK – női önismereti elvonulás – 2021. július 2-4, Mánfa

Mi lenne, ha egy hétvégére átadnád magad a nyugalomnak, a kreatív energiáknak, a mozgásnak és a harmóniának egy varázslatos természeti környezetben?
Mi lenne, ha néhány napra megengednéd magadnak a teljes, testi-lelki feltöltődést, miközben elvárások nélkül végre önmagad lehetsz, felfedezve, hogy képes vagy átalakítani és meggyógyítani korlátozó hitrendszereidet, s megélni, élvezni az élet örömeit?
Mi lenne, ha alászállnál belső mélységeidbe és egy támogató női körben utat találnál saját válaszaidhoz az életed olyan fordulópontjain, ahol elakadásokat tapasztalsz?
Tarts velünk és tapasztald meg a felébredett női minőséget, melynek birtokában képes lehetsz eggyé válni azzal az ősi tudással, mely elvezet a szakrális női bölcsesség évezredes birodalmába, kaput nyit önmagad isteni lényének megtapasztalásához, s a szeretet, a harmónia, a belső szépség és az isteni szeretet birodalmába emel.

Az elmúlt időszak arra tanított minket, nőket, hogy alkalmazkodva a folyton változó körülményekhez egy paradigmaváltáson menjünk keresztül, melynek során más női minőségekre, a külvilág folytonos változásaihoz alkalmazkodva beleálljunk egy újfajta női erőbe, s magunkból, s nőtársainkból erőt merítve megszüljük új, életerős, kiteljesedett énünket.

Azért hívtuk életre ezt az elvonulást, hogy ezt a folyamatot végigkísérjük az alkotás, a kreatív energiák – melyek energetikailag a női szerveinkhez kapcsolódnak – megélésével, a jóga, a tánc, a meditácó, a természetben való töltődés megtapasztalásával.
Emellett női szertartások (méhtisztító és nőiségbe avató szer) életre hívásával és a női archetípusok és az istennői minőségek segítségével fejlesztjük női önbizalmadat, kisugárzásodat, pozitív életszemléletedet, hogy visszatalálhass ahhoz a természetes női léthez, mely a természet ciklikusságára rezonál és megerősít abban, hogy minden női életszakaszt a maga teljességében megtapasztalhass.

MIÉRT TARTS VELÜNK?

 • Ha úgy érzed női szerepeid terén megerősítésre van szükséged,
 • kreatív energiáid egy ideje megrekedtek,
 • szeretnéd fejleszteni női teremtőerődet, intuíciódat,
 • letennéd az önszabotázst, az ártó generációs mintákat,
 • valódi változásra vágysz az életedben, s kilépnél a saját korlátaid mögül,
 • megtapasztalnád egy kölcsönös tiszteleten és támogatáson alapuló női kör erejét,
 • keresed az igazit, vagy meglévő kapcsolatod kihívások elé állít,
 • női betegséggel küzdesz vagy babára vágysz,
 • anyasebeidet gyógyítanád,
 • egy erőteljes közösségi térben szeretnél töltődni, gyógyulni,
 • belső egyensúlyodat, ragyogásodat, női önértékelésedet növelnéd.

MIRE SZÁMÍTHATSZ A HÉTVÉGE SORÁN?

– JÓGÁRA, MEDITÁCIÓRA, SZABADTÁNCRA, NŐI SZERTARTÁSOKRA
Napi többszöri női jógával mélyülhetsz el saját tested és ciklusod misztériumában, élődobos táncmeditációval, méhtisztító-, és nőiségbe avató szertartással kapcsolódhatsz a szakrális nőiség misztériumához, vezetett meditációkkal, aromaterápiával, hangfürdővel és speciális gyakorlatokkal töltjük fel energiaraktáraidat, hogy testileg-lelkileg feltöltődve zárhasd ezt a hétvégét.

– KREATÍV ALKOTÓFOLYAMATRA
A hétvége során kipróbálhatod az indonéz batikfestés technikáját, s a meditáció során kapott képet megfestheted s aztán ha hazaviszed, akkor az otthonodban emeli a festményed a tér energiáját és nagyszerű érzés lesz, hogy ezt Te magad alkottad! Minden alkotási folyamat öngyógyítás is egyben!

– ÖNISMERETI FOGLALKOZÁSOKRA
Csoportmunka és bodywork gyakorlatok keretében megtapasztalhatod egy támogató női kör , a szakrális nővérség erejét, melyben minden nő tiszteli és ünnepli egymást és pl. Artemisz, Vénusz, Lilith, Káli, Tara, vagy Shakti istennőkhöz és a női életszakaszokat kísérő archetípusokhoz kapcsolódva testi-lelki és energetikai szinten megtapasztalhatod az egyes női minőségek erejét hogy képes legyél integrálni őket saját életedbe.

– A TERMÉSZETBEN VALÓ TÖLTŐDÉSRE
A hétvége során erdőjárás és különböző meditációs gyakorlatok keretében kapcsolódunk a természethez, ahol közösen meditálunk, meglátogatunk egy középkori templomromot és esténként a tábortűz mellett táncolunk, pihenünk.

RÉSZLETEK

IDŐPONT
2021. július 2-4. (3 nap, péntek-vasárnap)

HELYSZÍN
Mánfai Elvonulási Központ és Alkotóház – MEKA, a Tan Kapuja Buddhista Egyház elvonulási központja és alkotóháza, mely egy csodás természeti környezetben várja a pihenésre, megújulásra vágyókat.
Bővebb információk a helyszínről: https://meka.hu/

ÉTKEZÉS:
Vegetáriánus ételek, teljes értékű, friss, szezonális alapanyagokból az Ajurvéda alapelvei szerint, melyek Tari Teri varázskezei alól kerülnek az asztalunkra, aki művészi szinten űzi a gasztronómiát. Igény esetén glutén és laktózmentes étkezés igényelhető.

AZ ELVONULÁS ÁRA:
62.000 Ft, melyre helyedet 30.000 Ft előleg átutalásával tudod biztosítani. Korai kedvezmény, június 1-ig: 58.000 Ft. A férőhelyek száma erősen korlátozott, mivel kiscsoportos eseményről van szó, így érdemes időben lefoglalni a helyedet, ha velünk tartasz.
Részletes programot a jelentkezőknek küldünk, de bármilyen felmerülő kérdésedre örömmel válaszolunk előzetesen! 🙂

AZ ELVONULÁST TARTJA:
Ur Eleonóra – Batik Festőművész és Ibolya Emese – Női kör vezető, női jógaterapeuta, dúla, női testtudatosság mentor

JELENTKEZÉS

E-mail: info@ibolyaemese.com vagy ur.eleonora@gmail.com
Tel: +36 30 470 8812 vagy +36 30 550 9480

Várunk szeretettel: Emese és Eleonóra

Esemény megosztása

 • Ez az esemény elmúlt.

Részletek

Kezdés:
2021.07.02. # 08:00
Vége:
2021.07.04. # 17:00
Összeg:
62.000 Ft
Esemény kategória:

Helyszín

Mánfai Elvonulási Központ és Alkotóház
Fábián Béla u. 87
Mánfa, 7304 Magyarország
Phone
+36 70 657 3160
View Helyszín Website

Szervezők

Ur Eleonóra
Ibolya Emese