fbpx
Események betöltése

Párkapcsolati Enneagram workshop

2019.09.04. # 08:00 - 16:00

Most Szentendrén a Galériában egy hétköznap alatt elsajátíthatod. A tanfolyam ára 15.000Ft A tanfolyamot vezeti: Bartha Andrea

Jelentkezés : ur.eleonora@gmail.com e-mail címen vagy itt a facebookon: Ur Eleonóra Batik Galéria oldalon. A helyedet 10.000.- Ft előleg befizetésével biztosíthatod, a következő bankszámlaszámra:
Unicreditbank 10918001-00000016-52850010

Az Enneagram az egyik legnagyobb segítség önmagunk és mások megértésében, kapcsolataink feltérképezésében. Egy pontos iránytű a másik szívéhez! Kapcsolataink adják a legtöbb örömöt, és egyben a legtöbb nehézséget is az életben. Legyen az személyes kapcsolat vagy munka kapcsolat, viszonyaink minősége óriási hatással vannak mindennapjainkra, önbizalmunkra és karrierünkre.

Igen, gyakran irritálnak mások még akkor is, ha évek óta közelről ismerjük őket. Az is sokszor előfordul, hogy egyesek nem értik azt, amit teszünk, szándékainkat vagy motivációnkat, és ez különféle problémákat okoz.

Az Enneagram nem csak abban segít, hogy megtaláld a számodra megfelelő társat, hanem abban is támogat, hogyan lehet egyszerűen és könnyedén kialakítani egy harmonikus, és gyümölcsöző kapcsolatot. Ez a tudás minden más emberi kapcsolatodban is az előnyödre válik, legyen szó családról, munkáról, ismerkedésről, barátságról vagy bármilyen emberi kapcsolatról.

“Fontos hangsúlyozni azt, hogy miben vagyunk különbözőek. A sok szenvedés, amit kapcsolatainkban megtapasztalunk abból ered, hogy vakok vagyunk a másik nézőpontjára.”
Helen Palmer

Minél jobban ismerjük magunkat és másokat, annál harmonikusabb és gyümölcsözőbb kapcsolatokat tudunk éltetni.

Mit fogsz tanulni a Párkapcsolati Enneagram tanfolyamon?

azt, hogy a másik embert mi és hogyan mozgatja.
kivel hogyan kell, vagy épp hogyan nem szabad beszélgetni, ismerkedni.
kapsz egy térképet a párkapcsolathoz, legyen az illető nő vagy férfi, fiatal vagy érettebb.
egy adott helyzetben mit kell tenned, hogyan kell reagálnod.

Tematika:
A 9 karakter gyermekkori kötődési mintája, ami visszaköszön a párkapcsolatban.
A karakterek egymásra gyakorolt hatása a kapcsolatokban.
Hogyan tudod erősíteni az egyes karaktereket.
Hogyan kell bánni az egyes típusokkal – saját és mások szükségleteinek a felismerése.
Kommunikációs és együttélési stratégiák
A tanfolyamon kis- és nagycsoportban dolgozunk. Egymás együttérző figyelme és támogatása által sokkal mélyebb változásokra vagyunk képesek, mint egyéni munkában. Ezt már az első részen is megtapasztalhattad.

Az által, hogy az összes résztvevő ismeri a saját karakterét, lehetővé válik, hogy olyan célirányos gyakorlatokat végezzünk – a saját karakterre fókuszálva – amelyek rendkívüli módon segítik, hogy ráláss a kapcsolataid mintáira, tudatosan lépj és változz.

A PÁRKAPCSOLATI ENNEAGRAM részvételének előfeltétele az ENNEAGRAM Alaptanfolyam elvégzése vagy az Enneagram rendszerének alapfokú ismerete.

Esemény megosztása

  • Ez az esemény elmúlt.

Részletek

Dátum:
2019.09.04.
Időpont:
08:00 - 16:00
Összeg:
15.000Ft
Esemény kategória:
Honlap:
https://www.facebook.com/events/480678599336432/

Helyszín

Ur Eleonóra Batik Galéria
Dumtsa Jenő u. 15.
Szentendre, Pest 2000 Magyarország