fbpx
Események betöltése

“Kintsugi” – Aranyúton-női önismereti elvonulás

2023.11.03. # 15:00 - 2023.11.05. # 15:00

Szeretettel köszöntünk a beAranyozódás útján, hétvégéjén, ahol eszközt és lehetőséget találsz, hogy töréseidet, összetört részeidet, teljessé, egységgé rakd össze. Így meglátva valódi lényünket, megújult erővel, bizalommal, szépséggel töltekezve, arannyal bevonva, transzformáljuk, átalakitjuk sebeinket.
A kintsugi művészete, mindezt a gondolatiságot magában foglalja, és gyönyörű metaforája is az életnek „Tökéletlen Tökéletes”.

Azt a folyamatot sűríti egyetlen tárgyba, és teszi ezáltal kézzelfoghatóvá, ahogy az ember a traumáiból, a gyászból, sérüléseiből felépülve – azokat nem a szőnyeg alá söpörve – hittel teli, ragyogó új emberré válik.
A kintsugi arra tanít, hogy nem érdemes óvatosan, lábujjhegyen járva élni, nem bizony.
A traumák az élet természetes részét képezik, amiket feldolgozva és beépítve erősebb, izgalmasabb személyiséggé válhatunk, miközben egyediségünket is ezek a törésvonalak hordozzák.
Ezt a folyamatot segíti a 2023-hetes energiájú év, ami szintén a hithez, művészetekhez, transzcendenciához, feltétel nélküli szeretethez kötődik, miközben mesebeli szám, az anyagi világ kulcsszáma is egyben, minden 7-es rezgésben érkezik itt a Földön számunkra, lebontom, elengedem, Eggyé válok.
Szeretettel hívunk, hogy ezen a hétvégén szedd össze a széttört darabjaidat és arannyal forrasszuk össze és egy tökéletlen egyedit találj, aki Te magad vagy!!! mindezt egy támogató női körben, művészetek segítségével. Várunk a Pazar billegi kastély szállóban, csodás környezetben, kreativitással, festő művészettel, tánccal, énekkel hangolódva, bearanyozva.

Művészetterápia, batik festészet a tánccal a jógával, meditációval harmóniában önMAGunk kreatív kifejezésével: Nia Technique® Shakti Dance® SuryaSoul® lélekemelő rituálék, hangfürdő, illatok és ízek a természetben, mantrák közös zengetése, séta a természetben, Points of you önismereti kártya, mely egy igazán játékos, inspiratív, fotó terápiás eszköz.

Az elvonulást tartja:

Oláh Henrietta – Nia Technique® Shakti Dance® SuryaSoul® tánctanár (hennia.hu)
és
Ur Eleonóra – Batik festőművész, Karma asztrológus (ureleonora.com)

Időpont

2023. November 3-5. (3 nap, péntek-vasárnap)

Helyszín

Balogh-Esterházy Kastély https://billegikastely.hu/

Étkezés

napi háromszori étkezés, svédasztalos reggeli, két fogásos ebéd és vacsora, teljes értékű, friss, szezonális alapanyagokból, plusz egész nap kávé, tea, üdítő, vacsorához bor. Igény esetén gluténmentes, laktózmentes, Vega stb. étkezés is kérhető.

Az elvonulás ára

139.000.- Ft / fő teljes ellátással, 2 ágyas szoba elosztással.

Jelentkezés:

Oláh Henrietta +36703196723 rhinoci@gmail.com
Helyedet 39.000.- Ft előleg átutalásával tudod biztosítani. Kérjük, hogy az utalás során a megjegyzésben tüntesd fel a nevedet és elérhetőségeidet (e-mail, tel. szám)!

Banki adatok: Oláh Henrietta 10700048-09637209-51100005

A férőhelyek száma erősen korlátozott, max. 18 fő, mivel kiscsoportos eseményről van szó, így érdemes időben lefoglalni a helyedet!

Utazás egyénileg, és természetesen a szervezésben is segítünk, hogy együttműködve, egymást akár már útitársként megismerve tudjunk belépni az arany útra, ez mindig nagyon izgalmas és sok csodát rejteget.
A részletes programot a jelentkezés után minden jelentkezőnek küldjük.

Bármilyen felmerülő kérdésedre örömmel válaszolunk!

Oláh Henrietta +36703196723 rhinoci@gmail.com

Ur Eleonóra +36305509480 ur.eleonora@gmail.com

Várunk szeretettel: Henrietta és Eleonóra

Esemény megosztása

  • Ez az esemény elmúlt.

Részletek

Kezdés:
2023.11.03. # 15:00
Vége:
2023.11.05. # 15:00
Összeg:
139.000 Ft
Esemény kategória:
Honlap:
https://www.facebook.com/events/321529496933101

Helyszín

Balogh-Esterházy Kastély
Billegpuszta, + Google Térkép
View Helyszín Website

Szervezők

Nia Technique – Szentendre
Ur Eleonóra