fbpx
Események betöltése

Karácsonyi ajándékkészítő batik workshop Ur Eleonórával

2023.12.09. # 10:00
Gyere és tölts el Velem két gyógyító és bensőséges napot ezen a művészeti workshopon, Szentendrén! Merülj el az alkotás örömében és teremts a szeretet erejével! A batik egy nagyon különleges, Indonéz eredetű textilfestési technika.
Egy kedves résztvevő visszajelzése:
“Csodálatos élmény belefeledkezni önmagadba, ahogy a belső világod kitárulkozik a formák, ívek, színek világában. Szívből ajánlom Mindenkinek ezt a lehetőséget. – kineziológusként pedig különösen azoknak, akik ezzel a szelíd, de nagyon mélyre ható módszerrel, szinte láthatatlanul képesek oldani önmagukat. Eleonóra egy igazi támogató társ ebben a folyamatban. Hálásan köszönöm, hogy beengedtél a kulisszák mögé, és megmutattad Önmagad, a lelki világod, és azt a folyamatot, ahogy átadod magad a művészetednek az önkifejezésed által. 🙏🌹❤️

A karácsonyi workshop során feltöltődsz és még egy csodás festményt is készítesz, pont olyat amire a lelked éppen vágyik!!

► A kurzus menete: röviden beszélek a batik történetéről, a festési folyamatról, a felhasználási területről, az alapanyagokról, festési technikákról vagy egy ráhangolódó meditációt tartok és aztán belevágunk!!!
► Készíthettek: festményt, díszdobozt, naplót, öko táskát, mécsestartót, teásdobozt, tornazsákot, kötényt…
A karácsonyi workshop ára 35.000 Ft, mely tartalmazza az anyagköltséget, valamint kávét, teát, üdítőt.
A helyedet banki átutalás esetén 10.000 Ft előleggel biztosíthatod, melyet a lenti bankszámlaszámra utalhatsz. Kérjük, hogy utalás során a megjegyzésbe tüntesd fel a nevedet és elérhetőségeidet(e-mail, tel. szám)!
Banki adatok: Ur Eleonóra UniCredit Bank 10918001-00000016-52850010
☝️ Lemondási feltételek:
A tanfolyam 3 munkanappal a workshop időpontja előtt díjmentesen lemondható. Ebben az esetben a befizetett díj visszatérítésre kerül vagy egy másik időpontban felhasználható.
3 munkanapon belüli lemondás esetén a befizetett összeg 50%-a költségtérítésként levonásra kerül. 24 órán belüli lemondás esetén, nincs mód visszatérítésre vagy módosításra!
Lemondást csak írásban fogadunk el, az alábbi e-mail címen: ur.eleonora@gmail.com
Várok Mindenkit szeretettel!
Eleonóra

Esemény megosztása

  • Ez az esemény elmúlt.

Részletek

Dátum:
2023.12.09.
Időpont:
10:00
Összeg:
35.000
Esemény kategória:

Helyszín

Ur Eleonóra Batik Galéria
Dumtsa Jenő u. 15.
Szentendre, Pest 2000 Magyarország
+ Google Térkép

Szervező

Ur Eleonóra
Phone
+36305509480
Email
ur.eleonora@gmail.com