fbpx

Érkezik a felmentő sereg

máj 2, 2024

Ma hajnalban volt a pontos együttállása a Jupiternek és az Uránusznak. Ebben a kiemelkedő időszakban ez a mai együttállás hozhat váratlan áttöréseket, szerencsét igénylő változásokat, hirtelen pénzügyi változásokat, egyfajta szellemi forradalmat. Utoljára ilyen 2011. januárjában volt, szóval nem mindennapos. Mindez a Bika jegyében tehát termékeny talajra hullanak a magok és megsegíti a Mars az akaraetővel, mely szextilben van ezzel az állással.
Ezt a szellemi változást segítheti a Plútó a Vízöntő jegyében, szellemi transzformáció. Persze ezzel párhuamosan megélhetünk nehézségeket, feladatokat a párkapcsolatainkban, nyílt elleneségeinkkel is. (Szaturnusz Desc)
Mindezzel párhuzamosan tapasztalhatjuk, hogyha előjönnek karmikus sebeink, viszályok, a szép, harmóniára törekvő gondolatokkal, kommunikációval a sorsfeladatunk felé tudunk tenni egy nagy lépést erőteljesen 🌈( Chiron, Erisz, Vénusz, Merkúr, Felszálló holdcsomó együttállás Kos jegyben).
Jó ha tudjuk mi a sorsfeladatunk és teljesítjük is őket, mert ha nem, akkor nem ússzuk meg csak tovább toljuk a következő földi életünkre.
UrE
2024. április 21.

Eseményajánló

Indonéz batik alkotótábor gyerekeknek, felnőtteknek

Indonéz batik alkotótábor gyerekeknek, felnőtteknek

15. Indonéz batik alkotótábor Szentendrén! 15. éve tartom meg gyermekeknek a batik tábort. A jól megszokottakhoz híven, idén, 2024-ben is szeretettel várom az alkotni vágyó gyermekeket és családtagjaikat!Szereted a művészetet? Szeretsz alkotni? Amikor alkotsz a...