fbpx

Bika Újhold

máj 7, 2024

Ma reggel 5.22 perckor pontosodik be a Bika Újhold. Az Újhold mindig hozhat egy új kezdetet és most ez nagy teremtőerővel párosul mind a szerelem, az anyagiak és a harmónia témaköreiben, ráadásul ez pont az Ascendensnél történik, így egy TERMÉKENY ÚJ KEZDET ÉS KÖR kezdődik és mindez a Kos csillagkép Bharani csillagánál ami jelzi, hogy ez akkor történhet meg ha ÖSZTÖNERŐINKBŐL SZELLEMI ERŐT KOVÁCSOLUNK a tudatosodás révén.
 
Mindezek robbanászerűen is jöhetnek az életünkbe és szerencsével kísérve de az is lehet, hogy darabjainkra hullunk szét s amikor összerakjuk magunkat akkor valami újat tudunk teremteni mégpedig az ég legnagyobb teremtőhelye a Plejádok-Fiastyúk támogatásával.
 
Ez az Újhold LEHETŐSÉGET AD A TUDATALATTINK TISZTÍTÁSÁRA IS, női és férfi energiáink, karmikus sebeink, kommunikációnk, életfeladatunk, a tiszta szeretet és viszályainkkal kapcsolatosan. Mindez megoldást is adhat arra vonatkozóan ha vívódunk az otthon- család és a karrier-jövő között (mivel itt van az apex pontja a kardinális T-kvadrátnak) de ezt csak akkor tudjuk meglépni ha elvonulunk a belső magányunkba, hogy meghozzuk a döntést, ugyanis ez pont a Cet csillagkép Baten Kaitos Állócsillagánál van.
 
Jövőnk és hivatásunk is alakulhat, bár ez lehet, hogy nem látványosan csak belül történik még de hosszú távon FELEMELKEDÉST ÍGÉR , mivel a Plútó a Sas csillagkép Altair csillagával áll egyvonalban.
 
Családunkkal, gyökereinkkel kapcsolatos karmatörésre is ad lehetőséget ez az időszak, mivel az Astrea szorosan együttáll az IC-vel és az Ikrek csillagkép Pollux csillagával, így ha ezt meg tudjuk tenni akkor SZINTEMELKEDÉS TÖRTÉNHET az életünkben.
 
Csodás, termékeny indítást kívánok Mindenkinek!
 
Ur E.

Eseményajánló

Indonéz batik alkotótábor gyerekeknek, felnőtteknek

Indonéz batik alkotótábor gyerekeknek, felnőtteknek

15. Indonéz batik alkotótábor Szentendrén! 15. éve tartom meg gyermekeknek a batik tábort. A jól megszokottakhoz híven, idén, 2024-ben is szeretettel várom az alkotni vágyó gyermekeket és családtagjaikat!Szereted a művészetet? Szeretsz alkotni? Amikor alkotsz a...