fbpx

Akaratérvényesítés

febr 9, 2024

2 napja volt Újhold dec. 13.-án hajnalban, számomra ez az Újhold az akaratérvényesítéssel kapcsolatban hozott tanítást és lehet, hogy másoknak is, ezért osztom meg. 🙂
Ez a Tejúti Nyilas jegyű Újhold elénk teheti újból tesztelésre azt a kérdést, hogy ha az egonk sérül akkor hogyan reagálunk?
Visszatámadunk, belédöfünk a másikba és akkor elindul egy véres harc, ki kerül ki győztesen?
VAGY
felül tudunk emelkedni, ez nem a mi szintünk, ez nem a szeretetről szól hanem a sebzett Én beszélt a másikból és nem reagálunk.
Nehéz kérdés megtalálni az egyensúlyt mi az amikor már határátlépés volt és ezt jelezni kell a másiknak és mi az és ki az, ami és aki nem fontos, felül kell emelkednünk!
Az egyensúly megtalálása nem könnyű, szerintem egész életünkben tanuljuk!
Főképp azoknak nyomódhatott be a gombjuk akiknek a karmikus sérüléseik vérrel , harccal, háborúval kapcsolatosak, ez egy életfeladat az egyensúly megtalálása ami viszályokat, veszekedéseket szíthat, sőt irányíthatatlan folyamatokba is keveredhetünk általa. A feladat az, hogy az érzelmeinket hogyan kezeljük, esetleg hogyan engedünk el, zárunk le kapcsolatokat.
UrE
2023. december 15.

Eseményajánló

Indonéz batik workshop

Indonéz batik workshop

Gyere és tölts el Velem egy gyógyító és bensőséges napot! Merülj el az alkotás örömében és teremts a szeretet erejével! A batik egy nagyon különleges, Indonéz eredetű textilfestési technika. Egy kedves résztvevő visszajelzése: “Csodálatos élmény belefeledkezni...