Esemény részletek

  • Date:
  • Kategóriák:

Ha szeretnéd jobban megismerni Önmagadat és a környezetedben élőket ! Ha szeretnéd megérteni, hogy bizonyos helyzetekben miért úgy reagálsz ahogy, ha szeretnéd könyebben elfogadni Önmagad akkor gyere el Te is erre az Enneagram tanfolyamra, ami egy nagyon régi szúfi eredetű karaktertipológiai rendszer. Most Szentendrén a Galériában egy hétvége alatt elsajátíthatod. A két napos tanfolyam ára 30.000Ft A tanfolyamot vezeti: Bartha Andrea
Jelentkezés : ur.eleonora@gmail.com e-mail címen vagy itt a facebookon: Ur Eleonóra Batik Galéria oldalon. A helyedet 10.000.- Ft előleg befizetésével biztosíthatod.

AZ ENNEAGRAM BÖLCSESSÉGE

ÖNMAGUNK JOBB MEGISMERÉSÉNEK
ÉS MEGBECSÜLÉSÉNEK ÚTJA

Az Enneagram egy precíz, hatékony rendszer a tudatosság, a személyes és a vezetői képességek fejlesztésére.
Kilenc alapvető világnézetet, kilenc különböző működési módot tár fel részleteiben, és segít a belső egyensúly, az önelfogadás és mások elfogadásának elmélyítésében. Az Enneagram nem személyiség tipológia, ezért az ember működése tekintetében nem a „hogyan”-okra mutat rá, hanem az annál sokkal mélyebben található „miért”-ekre.

Születésünk pillanatától mindannyian rendelkezünk egy Enneagram alapkarakterrel.

Mind a kilenc karakternek megvannak a maga természetes ajándékai, korlátai és vakfoltjai; mindegyik rendelkezik saját gondolkodási, cselekvési és létezési mintákkal, ugyanúgy, mint túlélési stratégiával és működési üzemmóddal.

Ismerd meg te is az Enneagram titkait, így képes leszel mélyebben megérteni önmagadat és a körülötted lévőket. Motiváltabb, energikusabb leszel, hatékonyabban tudsz élni az erősségeiddel és a legjobbat kihozni magadból életed egyre több területén.